Haberler

Marmara Adası'nda Bulunan Ceset Gençlerden Birine Ait Çıktı

Güncelleme:

Kumburgaz'da deniz bisikletiyle açılan ve kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu.

Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan ve önceki gün Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü sahilinde bulunan ceset gençlerden birine ait çıktı. Haberi İstanbul Valisi Mutlu'nun da katıldığı aileleri bilgilendirme toplantısında alan gencin annesi fenalaştı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GÜNLERDİR ARANIYORLAR

Yaşları 25 ile 30 arasında değişen; Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi 17 Ağustos Pazar günü tatil için geldikleri evden sadece havlularını alıp sahile gitti. Bir deniz bisikleti kiralayan 5 kişi bu bisikletle denize açıldı ve bir daha da kendilerinden haber alınamadı. Gençler günlerdir aranıyor.

5 GENÇTEN 1'İNİN CESEDİ BULUNDU

Cumartesi günü Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü'nde bir ceset bulundu. Ancak DNA testi sonucu cansız bedenin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğu ortaya çıktı.

DENİZE AÇILDIKLARI YERDEN 100 KM. UZAKTA BULUNDU

Serdar Demir'in cesedi Kumburgaz'dan yaklaşık 100 km uzaklıkta bulundu. Akıntı ve rüzgar gencin cansız bedenini Marmara Adası'nın arka tarafına kadar sürüklemiş.

DENİZ BİSİKLETİNİN PARÇALARI ERDEK'TEN ÇIKTI

Kumburgaz Kamiloba sahilinden denize açıldıktan sonra kaybolan 5 gencin kullandığı sanılan deniz bisikletinin parçaları, Balıkesir'in Erdek İlçesi İlhanlar Köyü sahilinde bulundu.

Ceset ve deniz bisikleti parçalarının bulunması üzerine kayıp gençleri arama çalışmaları Marmara Adası ve Erdek sahillerinde yoğunlaştırıldı. Bölgede halen Sivil Savunma, AKUT, Sahil güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Tekirdağ'dan gelen Sualtı Polisi arama çalışmalarını sürdürüyor.

VALİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan gençleri bulmak için yapılan çalışmalar sürerken İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımıyla aileleri bilgilendirme toplantısı yapıldı.

ANNESİ FENALAŞTI

Sarıyer'deki Sahil Güvelik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'nda düzenlenen toplantı sırasında Marmara Adası açıklarında iki gün önce bulunan cesedin kaybolan gençlerden Serdar Demir'e ait olduğu haberi alındı. Haberi toplantı sırasında alan Demir'in annesi fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Vali Mutlu ve aileler Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan ayrıldı. Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili ailelere bilgi verildiği öğrenilirken, çıkışta herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Kumburgaz Gündoğdu Marmara Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500

Yorumlar (28)

ELAZIĞLI:

onlarda 5 kişi siirtte kilerde 5 kişi. ama fark batı 5 genci için belki 10 gündür bütün türkiye ayakta hemde gençler kendi elleriyle gitmiş. ama siirttekileri kimse umursamıyor hemde ihmalden gitmelerine rağmen. ve hala niye kürtler dağa çıkıyor ve hala hep kürtler haksız. allah topunuzun cezasını verecek inşallah. allah yakınlarını kaybeden her iki tarafada sabırlar versin ama ayrımcılık yapanlar kendi ırkçılıklarında boğulsun

16
51
yanıtYanıtla
batılıkafkasli_54@hotmail.com:

van depreminde bütün türkiyeden yardım yapıldı vanda türklermi yaşıyordu ? orda bile sizin meşhur pkk militanları yapılan yardımları yağmaladı. halen ayrımcılık yapıyonuz diye konuşabiliyonuz ya helal olsun ne diyelim

yanıt0
yanıt0
hasanhasan26@hotmail.com:

asıl bu yorumu yaparak faşist siz oluyonuz demek faşist bir bakın bu 5 gencden kacı kurt . anlamadan bilmeden yorum yapıyonuz . faşist derken aynaya bakın böle yorumu yapanlar faşist aslında bu ülkede turk kurt ayrımı olsaydı suan kurt doktor kurt öğretmen kurt mılletvekili ve kurt cumhurbaskanı adayı olmazdı . turkıyenın her yerınde kurt var sadece dogudamı var batı dogu ayrımı yapıyorsun densizlik yapmanın bölesi bu ülke böle cahiller oldugu surece 1 adım ileri gidemez.

yanıt0
yanıt0
Yok böyle bişey ya:

Bunlardamı kürtmüş bu kürtlerin kendilerini öldürmede üzerlerine yok :)ne kurcaktınız siz devletmi :)

5
43
yanıtYanıtla
insan insanabc@hotmail.com:

zavallı kafa tasçı. .

yanıt0
yanıt0
hakan ipekcem_ant@hotmail.com:

salak salak yorum yazıosunuz cahilmisinizzzz

yanıt0
yanıt0
FNSfnsmad-21@hotmail.com:

YA KÜRT YADA TÜRK NE FARKEDER ÖLEN İNSAN YA HİÇ Mİ VİCDANINIZ SIZLAMIYOR HALA TÜRK ÜN KÜRTÜN PEŞİNDESİNİZ BENDE DİYARBAKIRLIYIM KÜRTÇE BİLMİYORUM AİLEMDE KÜRT DEĞİL AMA BATIDAN GELEN BİR ÖLÜM HABERİ OLUNCA İZLERKEN İÇİMİZ SIZLIYOR. O TÜRK ÖLSÜN DEMİYORUZ. YAZIKLAR OLSUN SİZE. UTANIYORUM GERÇEKTEN

yanıt0
yanıt0
mardinliyusuf_47_48@live.de:

yok böyle bisey ya . az bir serefin olsa böyle birsey yazmazdin cakal seni seni ayni arkadasin dedigi gibi sisenin üstüne oturtmak lazim karaktersiz insan.

yanıt0
yanıt0
ismail karam@m.m:

tayyibin yüzünden

13
21
yanıtYanıtla
hali-fena:

bu haberi dahi kürt faşizmine dönüştürenler hiç utanmıyormusunuz devletin tüm imkanlarından hepimiz eşit şartlarda faydalanırken dahi devlete zarar vermeyi eylemleriyle kazanç sayanlar hakkarini dag köyünde kışın hamile bir kadına devletin ordusuyla birlikte helikopter hizmetini görmezden gelenler yol kesmeye şantiye yakmaya okul yagmalamaya çocuk kaçırmaya haşhaş tarlaları ekerken dahi devletin elektrigini kullanı para ödememeye devam etsinler bunlar kürt halkı için çoook faydalı hizmetler

25
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title