Haberler

Mankenler Elazığ'da Orcik Yapıp Top Oynadı

Elazığ Belediyesi tarafından 1 ncisi düzenlenen Uluslararası Üzüm ve Orcik Festivali dün sona erdi.

Festivalin son gününde Elazığ'a gelen mankenlerden Tuğba Özay, üzüm pekmezi ve ceviz içinden yapılan orcik yapımına yardım etti. Manken Aysu Baceoğlu ise Elazığspor forması giyerek top oynarken, saha içerisinde ayakkabısı ayağından çıktı.

Üzüm ve Orcik Festivali için ElazığÆa gelen mankenler Tuğba Özay ve Aysu Baceoğlu, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Manken Tuğba Özay, Öğretmenevi önünde orcik yapmak için elindeki ipe dizili ceviz içlerini üzüm pekmezine batırarak orcik yaptı. Hayranlarının yoğun ilgisi karşısında Tuğba Özay ustaların yardımıyla ilk kez orcik yaptığını ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini söyledi. Kalabalığın yoğun ilgisi karşısında zaman zaman zor anlar yaşayan Özay, çareyi alandan uzaklaşmakta buldu.

Manken Tuğba Özay, festivalin akşam bölümünde de Öğretmenevi önünde hayranlarına bir müzik ziyafeti sundu. Sahneye 15 çocuk çağıran Tuğba Özay, bu çocuklarla birlikte sahnede dans ederek hareketli şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

Manken Aysu Baceoğlu, Elazığspor Store mağazasında takım formasını giyerek, taraftarlarla bir araya geldi. Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu ile birlikte Elazığspor Store mağazasına gelen manken Baceoğlu, daha sonra Atatürk Stadı'na geçerek bir süre taraftarlar ile sohbet etti. Baceoğlu, Elazığspor Kulüp Başkanı Şatıroğlu ile saha içerisinde gezerek taraftardan alkış aldı. Baceoğlu, Elazığspor lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazanın oldukça güzel olduğunu belirterek, takıma başarılar diledi. Baceoğlu, giydiği Elazığspor forması ile Atatürk stadında koşarken ayakkabısının çıkmasıyl düşme tehlikesi geçirdi. Daha sonra ayakkabısını giyen manken Aysu Baceoğlu, yeşil sahada mini bir şov yaptı.

Festival kapsamında Elazığ'a gelen Mustafa Ceceli de akşam saatlerinde bir konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Ceceli'nin Elazığspor formasıyla sahneye çıkması, izleyicilerden büyük alkış aldı. Konser sonrası festival sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title