Haberler

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün Makamına Oturdu

Manisa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, makamına dualarla oturarak, eşi ve kızlarıyla birlikte pasta kesti.

Manisa'nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün makamına dualarla oturarak eşi ve kızlarıyla pasta kesti.

Ergün, mazbatasını almasının ardından partisinin milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililerle Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Roman vatandaşların yoğun yaşadığı mahalleden geçen Ergün, mahalle sakinleriyle roman havası oynadı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan Ergün, daha sonra belediye binasına geçerek balkondan vatandaşlara hitap etti.

Manisa'nın 1 milyon 260 binlik nüfusunun tamamına ulaşmaya çalışacaklarını kaydeden Ergün, 5 yıl boyunca çizgilerini hiç bozmadıklarını, bundan sonraki süreç içinde de bozmayacaklarını, en ücra köşelere hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti.

Ergün, seçim süreci boyunca kendisi hakkında karalama kampanyaları yapıldığını ileri sürerek, "Manisalı hemşehrilerim bunun kararını, cevabını sandıkta verdi. Bize 5 yıllık süre içinde, son 5 aylık seçim süreci içinde de hep doğruları ve yapacaklarımızı anlattık, yalan söylemedik. Rakiplerimiz hakkında bir kötü söz söylemedik, karalamada bulunmadık. Ama bizi hep kavga ortamına çekmeye çalıştılar. Bundan sonra da kavgamız olacak. 5 yıl içinde hizmetler yapıldıysa, bundan sonra da hizmetler yapılacak" dedi.

Konuşmanın ardından Ergün, eşi ve kızlarıyla birlikte pasta keserek makamına oturdu. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title