Haberler

Man Araçlarının Tanıtımı İçin Test Sürüşü Gerçekleştirdi

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.ş., İnşaat Grubu Araçlarının Tanıtımı İçin Test Sürüşü Gerçekleştirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., inşaat grubu araçlarının tanıtımı için test sürüşü gerçekleştirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. satış yetkilileri, bayii satış yetkilileri ve sektörün önde gelen firma temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen aktivite, Antalya - Burdur karayolu üzerindeki Modern Beton'a ait taş ocağında gerçekleştirildi.

Çekici ve inşaat kamyonları için bu tip aktiviteleri her yıl yapmayı planladıklarını belirten MAN yetkilileri, böylece müşterileri ile hem hoşça vakit geçirebileceklerini, onların sorunlarını paylaşabileceklerini, hem de araçlar hakkındaki yenilikleri birinci ağızdan aktarabileceklerini söylediler.

MAN İNŞAAT GRUBU ÜRÜN YELPAZESİ, ANTALYA'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI Antalya'daki organizasyonda MAN inşaat grubu araçlarının tamamı tanıtılırken, 32 bin 350 hafifleştirilmiş mikser ise ilk kez firma sahiplerinin beğenisine sunuldu. Farklı ülke şartları ve müşteri talepleri dikkate alınarak ürün gamını geliştiren MAN, her zaman olduğu gibi yine bir adım öne çıktı. Hafifleştirilen yeni mikserde; faydalı yük oranı artırılırken, düşük yakıt tüketimi, düşük motor gürültüsü ve uzun servis aralığı, kullanıcıya büyük avantajlar sağlıyor. Uzun ömürlü, dayanıklı ve ileri teknolojiye sahip MAN araçları, kullanıcı dostu olmanın yanı sıra aynı zamanda çevreye duyarlı olarak geliştiriliyor.

D20 common rail motor teknolojisi ile donatılan hafifleştirilmiş mikser, yüksek performans ve tork değerlerine sahipken yüzde 5 yakıt tasarrufu sağlıyor. Rudolf Diesel ile başlayan MAN'ın dizel motor geleneği Nürnberg'de aynı ciddiyet ve ileri teknoloji ile devam ediyor. MAN bu yeni teknolojilere her yıl milyonlarca Euroluk bütçe ayırıyor. Yeni nesil common rail motorları düşük yakıt sarfiyatları, sessiz çalışmaları ile rakiplerine fark atıyor; Euro 4 ve Euro 5 normlarına uygunluk gösteriyor.

MAN EURO 4 TEKNOLOJİSİ PM-KAT MAN, Euro 4 motorlar için PM-Kat teknolojisini geliştirdi. Bu sistemde; aracın egzoz susturucusunun boyutları değişmeden kalıyor, ilave hiçbir katkı maddesi gerekmiyor. Ayrıca değişmesi gereken veya bakım gerektiren bir parça da içermiyor.

19.400-19.430: YAKITTA TASARRUFLU, FİYATTA AVANTAJLI Aktivitede test sürüşü yapılan bir diğer araç ise 19.400-19.430'du. Geçen yıl tanıtılan bu araçlar, yakıt tüketimindeki tasarrufluğu ve fiyat avantajlarıyla öne çıkıyor. MAN'ın ekonomikliğiyle, dayanıklılığıyla ve gücüyle tanınan yeni nesil TGA araçlarının şasi dizaynı, geçtiğimiz yıl 19 tona çıkarılarak mukavemeti artırıldı. Son teknoloji ürünü motor, yüksek tork ile 400 beygir ve 430 beygir olarak kullanıma sunuldu. Yakıt tüketiminde cimri hale getirilmiş motorlar, daha da cimrileştirilerek, yüzde 7 tasarruf sağlandı. Araçlarda, MAN patentli EVB ile güçlendirilmiş motor fren sistemi kullanıldı. MAN, kullanıcıya sağladığı kolaylıklara bir yenisini daha ekleyerek, düşük hızlarda da etkili hatta hidrolik retarden daha etkili bir ayrıcalık sundu. EVB güçlendirilmiş motor sistemi ise her zaman kullanım rahatlığı ve kolaylığı sunuyor.

PAZARDAKİ LİDERLİĞİNİ 2007 YILINDA DA SÜRDÜRDÜ Türkiye'de, çekici grubunun önemi her geçen gün artarken, daralan pazar koşullarına rağmen MAN, ithal kamyon ve çekici segmentindeki liderliğini korudu. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2007 yılında bin 906 adet kamyon ve çekici satışıyla, ithal kamyon ve çekici pazarında yüzde 20,8 pazar payıyla lider oldu. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2008 yılında da bu başarı grafiğini sürdürmeyi amaçlarken, 2008 yılında pazar satış toplamının ise 6 bin 500'lere ulaşması bekleniyor.

YÖNETİME TAZE KAN Öte yandan, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölümü Müdürlüğü'ne Serkan Sara atandı. Kamyon Satış Bölümü'nde Ürün Sorumlusu olarak göreve başlayan, ardından Müşteri Hizmetleri Bölümü'nde Teknik Hizmetler Yöneticisi olarak çalışan Sara, 3 Mart 2008 tarihi itibariyle Kamyon Satış Bölümü Müdürlüğü'ne getirildi. ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek öğrenimini tamamlayan Sara, 2005 yılından bu yana MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.'de görev yapıyor.

(BGO-BGO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title