Haberler

Malazgirt'te Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Konakkuran Şehit Vedat Kutluca İlköğretim Bölge Okulu ile Malazgirt Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin işbirliğiyle, yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Konakkuran Şehit Vedat Kutluca İlköğretim Bölge Okulu ile Malazgirt Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin işbirliğiyle, yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Malazgirt Sanat Sokağı'nda düzenlenen kermeste, öğrencilerin hazırladığı süs ve hediyelik eşyaların yanı sıra, yiyecek ve içecekler satışa sunuldu.

Kermes açılışına Malazgirt Belediye Başkanı Nuri Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayahan Subaşı ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışı gerçekleştiren Başkan Balcı, iki okulun ortaklaşa düzenlediği kermeste emeği geçen herkese teşekkür etti ve bu tür etkinliklerin her zaman yapılması gerektiğini belirtti.

Okul idarecileri, 2 gün sürecek kermesten elde edilecek gelirin, yardıma muhtaç öğrencilere verileceğini kaydetti.

- MUŞ

Kaynak: AA / Yerel

Konakkuran Malazgirt Balcı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title