Haberler

Malatyalı Hentbolcular Başarılı Döndü

Malatyalı Hentbolcuların Elazığ grup müsabakalarından birinci döndükleri bildirildi.

Malatyalı Hentbolcuların Elazığ grup müsabakalarından birinci döndükleri bildirildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye Hentbol Federasyonunun 2012 - 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve Elazığ'da yapılan Genç Kızlar Hentbol Müsabakalarında ilimizi temsilen müsabakalara katılan, Malatya Uluslararası Gençlik Değişimi ve Gençlik Merkezi Spor Kulübü grup müsabakalarında birinci oldu. Malatya Uluslararası Gençlik Değişimi ve Gençlik Merkezi Spor Kulübü Grup Müsabakalarında birinci olması nedeniyle 11 - 15 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılacak Yarı Final Hentbol Şampiyonasına katılma hakkı kazandı" ifadeleri kullanıldı.

"Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Grup Müsabakalarında İlimizi temsil eden sporcularımıza, antrenörümüz Yeliz Çakır'a ve Malatya Uluslararası Gençlik Değişimi ve Gençlik Merkezi Spor Kulübü idarecilerini tebrik ederiz" denilen açıklamada, Yarı Final Müsabakalarında başarılar dilendi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Malatya Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title