Haberler

Yeşim Salkım hangi partiye oy verecek? Katıldığı programda rengini açık açık belli etti

Güncelleme:

Konuk olduğu programda özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, "Hangi partiyi ya da lideri destekliyorsunuz?" sorusuna "Meral Akşener'i kadın olduğu için yakın buluyor ve destekliyorum ama onun haricinde yok" yanıtını verdi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu, şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım oldu. Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtlayan Salkım, çarpıcı bir siyasi çıkışa da imza attı.

"YA POLİTİKA YAPIYORLAR YA KAVGA EDİYORLAR"

Şu anki kuşakla iletişimin zor olduğunu ifade eden Salkım, "Bizim ülkemizde son zamanlarda siyaset yapanı göremiyorum. Ya politika yapıyorlar ya kavga ediyorlar. TikTok videosu çekerek Z Kuşağı ile iletişim kuramaz siyasetçiler. Şu andaki kuşakla hiçbir siyasetçi iletişim kuramaz çünkü ele avuca sığan bir kuşak değil. Ben mesela babamın bile sözü dinlemezdim. Beni yönetecek olanlar, babamın bile dinlemediğim sözünü dinleyeceğimi sanıyorlarsa, yanılıyorlar" şeklinde konuştu.

"MERAL AKŞENER'İ DESTEKLİYORUM"

Buket Aydın'ın "Hangi partiyi ya da lideri destekliyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren Salkım, "Meral Akşener'i kadın olduğu için yakın buluyor ve destekliyorum ama onun haricinde yok" ifadelerini kullandı.

"ÖZGÜRLÜĞÜMÜ GERİ İSTİYORUM"

Hakan Uzan'la evlilik süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Salkım, "Boşandıktan sonra özgürlüğü ve nefes almayı hissettim. Boşanmaya karar verdiğimde 48 kiloydum. Günde 4 ilaç ve 4 paket tütün ürünü içiyordum. Özgürlüğümü geri istiyordum. Hakan Uzan'dan sonraki dönemde hayatımda mal varlığı olan bir erkek olmamıştır. 2 çocuğum da parası olmayan, orta halli insanların çocuklarıdır, aşk çocuklarıdır. Proje çocukları değildir. Ama bu o dönemki eşimin kötü olduğu anlamına gelmiyor, benim özgürlüklerim kısıtlanmıştı. Ben kalıplara giremem, kalıpların kıvamına giremem, olmadı da zaten. Ben aşk kadınıyım, aşka çok inanıyorum. Bizim dünyamızın içinde de çok aşk yok. İlişkilere girerken hesaba kitaba bakmıyorum. Hakan'la evlenirken 26 yaşındaydım, çok gençtim" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Yeşim Salkım İYİ Parti Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Nurullah Ak:

Tek doğru yol Tayyip Erdoğan Ak Parti.

239
149
yanıtYanıtla
Arman Usa:

kimin umurunda senin kimi destekledigin

238
71
yanıtYanıtla
Karakutu:

Gorusune saygim oldugu kadar optalca bir karar oldugunu dusunmeden de gecemiyorum. Sirf kadin oldugu icin mi oy verecekmis?pes dogrusu! Ünlü işte gayet normal...????????????

166
44
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

cinsiyetçi bir yaklaşım olmuş.. kimi iyi görüyorsan oyunu ona verirsin, kadınlıkla erkeklikle ne alakası var.

155
31
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Sanatcı olmuş cahillikten kurtulamamış

118
59
yanıtYanıtla
Mustafa Yılmaz:

ülke yöneten birini istemiyor yani kadın olsun yeter ya kılıçtarogluda dahil muhalefetten kim gelirse gelsin bir putin,biden yada xi jinping karşısında konuşabilecegini sanmıyorum en fazla emredersiniz der o kadar

91
75
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

ülkede demokrasi adalet laiklik özgürlük isteyenlerin buluşacağı tek adres var mevcut iktidar

104
49
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

bizde cok merak edıyorduk salkım kıme oy verecek

106
41
yanıtYanıtla
Orhan Yıldırım:

sonunda rahat bi uyuyabilcem günlerdir Yeşim salkım kime oy vercek diye düşünmekten uykularım kaçıyodu şükür ögrendik:)

79
22
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

bizene onun partisinden herkes işini yapsın

65
30
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title