Haberler

Yeşim Salkım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere hakaretler savurdu: Geri zekalısınız

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı seçiminin 2. tura kalmasıyla sinirlenen Yeşim Salkım, sosyal medyada açtığı canlı yayında zehir zemberek ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verenleri hedef alan Salkım, "Geri zekalılar, bu kadar geri zekalısınız işte siz. Allah'a şirk koşuyorsunuz siz. Çok güzel biliyoruz biz Allah'ı, o kafayı örterek olmuyor Allah" dedi.

14 Nisan'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuç çıkmayınca 28 Mayıs'ta bir kez daha seçime gidilecek. Seçimin 2. tura kaldığını öğrenen Yeşim Salkım ise bir canlı yayın açarak hakaret ve öfke kustu.

"İŞTE BU KADAR GERİ ZEKALISINIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verenleri hedef aldığı ileri sürülen Yeşim Salkım, canlı yayında şunları söyledi: "Uğursuzlar… Zamanında FETÖ FETÖ dediniz, siz yattınız FETÖ'nün ayağına, biz mi yattık? HÜDA PAR kim? Siz HÜDA PAR'cı değil misiniz kardeşim? HÜDA ne demekse? Sana söz yine baharlar gelecek… Hadi oradan, siz şimdi hırsız olduğunuz için… Geri zekalılar… Bu kadar geri zekalısınız işte siz. Allah'a şirk koşuyorsunuz siz. Doldurdunuz da doldurdunuz."

"SİZİN CAHİL TAYFANIZI GÖRÜNCE MİDEMİZ BULANIYOR"

"Afgan'ını, Suriyelisini. Çok güzel biliyoruz biz Allah'ı, o kafayı örterek olmuyor Allah… Edepsizler ordusu, haydi. Kafayı belden aşağı ile bozdunuz. PKK'ymış. Siz getirdiniz PKK'yı. Pensilvanya'ya gidenlerin haddi hesabı yok, sanatçıların içerisinden. Buradan bir isimleri sayarım var ya… Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor."

Yeşim Salkım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere hakaretler savurdu: Geri zekalısınız

Yeşim Salkım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere hakaretler savurdu: Geri zekalısınız

Yeşim Salkım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere hakaretler savurdu: Geri zekalısınız

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Yeşim Salkım Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

İhsan Yasli:

Bu kadının hemen tutuklanıp yargılanmasını istiyorun ülkemin yarısına hakaret etmiştir cumhurbaşkanımız başta olmak üzere

687
133
yanıtYanıtla
N. Harp:

ben en cok bunlarin sinirlenmelerine seviniyorum ...

584
80
yanıtYanıtla
Hsn:

Sizin zihniyeti halk çok iyi bildiği için sittin sene iktidar olamayacaksınız

501
55
yanıtYanıtla
Vatan Aşığı:

Unutulmaya yüz tutmuş müptezeller ! Biz de şunu çok merak ediyoruz ; bu güzelim ülkemize ve bu güzel ülkenin güzel insanlarına karşı o kadar kin ve nefret dolu ve her fırsatta böylesi argo dili kendine vazife edinen sen gibi tip insanları kim doldurdu buraya ?

494
47
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

hadsiz sen kimsin ki oy kullanan vatandaşa gerizekalı diyorsun sen kendine bak önce sanatçı bozuntusu insan olmayı öğrenememişsin yazık

455
58
yanıtYanıtla
Takır Tukur:

Sanatçı dediğin topluma her yönüyle örnek olmalı. Sen asıl bir hadsizsin ki insanları aşşağılıyorsun. Asıl cehalet sahibi olan sensin. İnsanlara bu şekilde üsten bakıp nasıl konuşabilirsin. İnsanlar olmasa bir hiçsin yeşim salkım.

434
30
yanıtYanıtla
fatih:

Mesele şu ki sanatçı değil :)

yanıt220
yanıt19
Olcay:

Seçme ve seçilme olan insanların oylarını tartışmak sana kalmadı. Nasıl bir sanatçısın ki oy veren insanlara gerizekalı dıyorsun. Zihniyetiniz bu ne kadarda saklasanız ister istemez tavırlarını ortaya çıkıyor. Yazık !!

405
44
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Baş örtülülere, sakallılara saydırmış. Hüdapar'ın da bir tek terör söylemi, bölme söylemi yok. PKK ile bir olup, Apo'ya özgürlük, Selo'ya özgürlük, dağa selam çak, İsviçre'ye selam çak... Siz başa gelirseniz 5 yıla kalmaz yine yasakları başlatırsınız.

yanıt247
yanıt23
Hacı Şembeki:

Yesim Salkım Kendini zihniyetini,ruhunu medeniyetini tarif etmiş.... Biz üstümüze alınmıyoruz.

406
40
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title