Haberler

Yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın ölüm haberini aldıktan sonra paylaşım yapmayan Cemal Can Canseven'e tepki

Güncelleme:

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven, yarışma için Dominik Cumhuriyeti'ndeyken yakın arkadaşı Caner Çalışır hayatını kaybetti. Yarışma sonrası arkadaşının ölüm haberini alan Canseven'in herhangi bir paylaşım yapmaması tepki çekti.

DJ ve sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, 10 Haziran 2020'de hayatını kaybetti. Arkadaşının hayatını kaybettiği dönemde Survivor 2020 yarışması için Dominik'te olan Cemal Can Canseven, yarışma final yaptıktan sonra arkadaşının ölüm haberini aldı. Şimdilerde yakın arkadaşlarıyla tatilde olan Canseven'in Çalışır hakkında herhangi bir paylaşım yapmaması takipçilerini kızdırdı.

ÖLÜM HABERİNİ ALINCA EVDEN ÇIKAMADI İDDİASI

Magazin kulislerinde Cemal Can'ın yakın dostu Caner'in vefatını yarışmanın finalinden 3 gün sonra öğrendiği ve anında mezarına gittiği konuşuluyor. Vefat haberinden sonra Cemal Can'ın büyük bir üzüntü yaşadığı ve 4 gün boyunca evinde çıkmadığı da iddia ediliyor.

Yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın ölüm haberini aldıktan sonra paylaşım yapmayan Cemal Can Canseven'e tepki

"CEMAL CAN, CANER'İ SEVMEMİŞ"

Öte yandan fenomen Cemile Kaya, Kurban Bayramı'nda arkadaşı Caner Çalışır'ın mezarını ziyaret etti. Çalışır'ın mezarının başından paylaşım yapan Kaya, Cemal Can'ı hedef aldı. Mezarlık ziyaretinde Caner'e Cemal Can'ı şikayet ettiğini belirten Kaya, "Caner'e şikayete gittim. Cemal Can'ı bile şikayet ettim. Ona yalan konuştuğunu söyledim. 'Seni sevmemiş' dedim. Diğerlerini de şikayet ettim. O da beni dinledi. Bayramlaştık. İsteseydi mezar satın alabilir de. Bir de o beni üzdü her neyse çok üzgünüm moralim bozuk" ifadelerini kullandı.

Yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın ölüm haberini aldıktan sonra paylaşım yapmayan Cemal Can Canseven'e tepki

Cemile Kaya'nın yanı sıra birçok sosyal medya kullanıcısı Cemal Can'ın yakın arkadaşıyla ilgili herhangi bir paylaşım yapmamasına sitem etti.

İşte Cemal Can için yapılan bazı yorumlar...

Yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın ölüm haberini aldıktan sonra paylaşım yapmayan Cemal Can Canseven'e tepki

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemal Can Canseven Caner Çalışır Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (22)

vatandaş:

keşke birgün hepinizi unutuversek, topluca.

21
1
yanıtYanıtla
komando:

Şu topitoşu star yaptılarya . Acun beter ol.

11
1
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Bu ne saçmalık nasıl yobaz düşünce illa paylaşım mı yapması lazım ailesine taziyesini iletmişse yasını tutuşsa duasını etmişse nerede sıkıntı ne mal toplumumuz var

9
0
yanıtYanıtla
CEZA:

Eeeeee . . . . . Sonuç nasıl bir mesaj verdiniz topluma ben bişey anlamadım

8
0
yanıtYanıtla
Asss:

La komedi gibi onu şikayet etmiş bunu şikayet etmiş ama kendini yere göğe sığdırama Cemile bacı mis

5
2
yanıtYanıtla
Pelerinli Itfaiyeci:

Her gece dua ediyorum bunları neden yarattın Ya Rabbi? Nedir hikmeti?

5
2
yanıtYanıtla
CENAP:

ALLAH IN HİKMETİNDEN SUAL OLMAZ İTFAİYECİ

yanıt0
yanıt0
ÇINAR:

Size ne Cemal Can paylaşım yapsa ne olur yapmasa ne olur, , , adam arkadaşını kaybetmiş bırakın rahat rahat acısını çeksin. . . BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYA DEVAM EDİN SİZ ZAVALLILAR.

7
0
yanıtYanıtla
mikrop:

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim keriman can

6
1
yanıtYanıtla
TRET:

sosyal medya fenomeni nedir ya?ergenler takip etmezse hiçbir yerde iş bulamaz bu tipler

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title