Haberler

Seren Serengil'in "Zina suç olmalı" çıkışı tartışma yarattı: Ben öyle düşünüyorum

Güncelleme:

Ünlü sunucu Seren Serengil'in katıldığı televizyon programında "Zina suç olmalı, ben öyle düşünüyorum" sözleri tartışma yarattı. Serengil, zinanın karşısında durma sebebini ise, "Bunun bu kadar karşısında durma sebebim kendi ailemin yıkılması" diyerek açıkladı.

Sunucu Seren Serengil, TGRT ekranlarında Yeşim Salkım'ın sunduğu Şeffaf Masa programına konuk oldu. Dobra açıklamalarda bulunan Serengil'in zina hakkında söyledikleri ise sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

"ZİNA YENİDEN SUÇ OLMALI"

Zayıflama ameliyat olduktan sonra Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil sık sık gündeme gelen isimlerden biri. Özellikle Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla çok konuşulan sunucu, evli adamlarla birlikte olan kadınlara tepki gösteren Serengil "Zina yeniden suç olmalı" dedi.

"SEN AHLAK BEKÇİSİ MİSİN?"

Seren Serengil açıklamasında "Bunun bu kadar karşısında durma sebebim kendi ailemin yıkılması" yorumunda bulundu. Serengil'i ise Yeşim Salkım onaylayarak "Ahlaki bir deformasyon var" dedi. Serengil'in yorumu sosyal medyada tepki çekti. Takipçiler "Sen ahlak bekçisi misin?" yorumlarında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yeşim Salkım Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

hayalet dansçı :

bence de suc olmali. isine geldigi kadar ozgurluk savascilari begenmeyecek ama bir ulkenin insanini mahveden en buyuk pronlemlerden ikisi faiz ve zinadir. bu problemleri savunmaya yada normallestirmeye calismak da yine ayri bir problemdir.

166
12
yanıtYanıtla
Emre Alma:

İlk defa dogru bırsey dedin seran hanım Dinende oyle olmalı zina suctur bunu kabul etmıyen ımamının sorgulasın kuran kerime baksın

125
10
yanıtYanıtla
Kemal Y:

Helal olsun. Çok doğru demiş. Ahlak bekçilerinden rahatsız olanlar ahlaksızdır o yüzden rahatsız olurlar

113
7
yanıtYanıtla
mecnun avci:

Serencim baska seylerle gel.zamaninda sende yapmissindir.simdi cikip artislik yapma.

68
48
yanıtYanıtla
hayalet dansçı :

dogruya dogru demesin mi

yanıt40
yanıt3
delidolu :

herkez önce kendi hayatına baksın bence

30
55
yanıtYanıtla
Ahmet Kuzu:

Dini nikahli esin haricinde girdigin her iliski ZINAdir. Bunu suc olmaktan cikaran AKP dir..ahlaki cökusun sebebi akp dir...domuz etini kasap eti yapan AKP dir...allah bosa haram kilmadi....haram olan hersey kanunlada yasak ta kalmali.....

54
25
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Akp kadar tas düssün kafana! Biri keyfine imanindan vazgeciyor siz sucu nerde ariyorlar hayret!

yanıt8
yanıt23
Sevda Gül :

Kisinin imani vicdani serefi kendinde ya var ya yok ve hicbir kanun bu kisinin yalnisini düzeltemez, böyle kisiler ancak gücünü yanlis yolda devam etmek icin türlü gizlenme aldatma yollari arar cünkü onu dizginleyen Allah korkusu ve vicdan azabi kalmamis ve seytanin pesinden gidiyor! Icki kumar gibi zararlari normal insan hakki görenler bunlari da düsünsün! Bir günah bin günahi peydahliyor!!!!

yanıt13
yanıt17
Sevda Gül :

Insan kendine ve ic temizligine dikkat etmeli yoksa sonu bataklikdir ve ancak cehennem atesi temizler bunu

yanıt12
yanıt16
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title