Haberler

Demet Şener'le tek celsede boşanan Cenk Küpeli'den ilk açıklama: Desteğim her zaman seninle

Güncelleme:

2019 yılında evlenen Demet Şener ve Cenk Küpeli çifti bugün sessiz sedasız boşandı. Duruşma sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Küpeli, evliliklerini dostça bitirdiklerini her zaman Şener'in yanında olacağını onun anneliğine ve kadınlığına saygısının devam edeceğini söyledi.

Demet Şener - Cenk Küpeli çifti İstanbul Bakırköy 12.Aile Mahkeme'sinde bu sabah boşandılar. Büyük bir aşk ile evlenen çiftin boşanmasında en büyük etkenin Cenk Küpeli'nin çocuk istemesi olduğu ileri sürüldü.

"ESKİ EŞİN OLARAK TÜM DESTEĞİM VE DUALARIM SENİNLE"

Boşanma davasının ardından Instagram hesabından Demet Şener'le çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan iş adamı Cenk Küpeli, "Evli kaldığımız süre boyunca bana hissettirdiğin tüm güzel duygular ve beraber geçirdiğimiz her an için teşekkür ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep çok özel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim ve dualarım seninle olacak. Güzel ve başarılı bir hayat dilerim" ifadelerini kullandı.

Boşanma hakkında bir açıklama yapmayı tercih etmeyen Demet Şener ise Cenk Küpeli'nin paylaşımını hesabında yayınlayarak şükür emojisi koydu.

Demet Şener'le tek celsede boşanan Cenk Küpeli'den ilk açıklama: Desteğim her zaman seninle

AYRILIK MESAJI DİKKAT ÇEKTİ

Çiftin ayrılık sonrası birbirine güzel sözlerle veda etmesi sevenlerini şaşırttı. Küpeli'nin açıklamasını gören bazı sosyal medya kullanıcıları "Bu kadar güzel veda edecekseniz niye ayrıldınız" yorumunu yaptı.

Demet Şener'le tek celsede boşanan Cenk Küpeli'den ilk açıklama: Desteğim her zaman seninle

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cenk Küpeli Demet Şener İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (22)

NORMAL AYRILIK:

Sıkıldı bide cenk alacağını aldı , sabahda makyajsız filan görüyor tabi

36
7
yanıtYanıtla
reklamcı:

neden evlendiği belli olduğu gibi neden ayrıldığı da belli evlilik gibi bir müesseyi inat olsun iş olsun mıiş gibi olsun diyerek alet etmek hiç hoş değil gerçekten evlen 3 -5 ay bilemedin 1 sene sonra ayrıl boş insanla topluluğusunuz siz

23
1
yanıtYanıtla
Xyz:

Zenginler tek celsede boşanırken, garibanlar boşanacak oldumu neden yıllarca mahkemelere gidip geliyorlar acaba?

19
1
yanıtYanıtla
Mine:

Hem maddi olarak anlasamiyorlar birbirlerinden cok fazla talepleri oluyor.Hemde ayrilmayi beceremiyorlar.Ya cocuklari paylasamiyorlar ya birbirlerini öldürüyorlar ayrilalim derken

yanıt5
yanıt0
misafir:

Reklam ayriligi, , gundem olma cabasi

16
2
yanıtYanıtla
nokta tespit:

nokta tespit yapmışsın be helal sana. harcanma böyle piyasalarda

yanıt4
yanıt3
gayserili:

demet bacı, pişman olacaksın. kaliteli adam gibi adam buldun bunadın! bu beyefendi eski kocan gibi gözleri ferfecir oynamıyor, efendi bu. ama kadın milleti kötü erkeği tercih eder hep. yazık

13
5
yanıtYanıtla
Hüsnü:

Adam bırakmış ulennnn

yanıt9
yanıt0
AB:

GÜZEL BAYANLAR GENELDE KENDİLERİNE UYGUN OLMAYAN ERKEKLERİ TERCİH EDERLER. . . . . . .

yanıt7
yanıt3
ab ye yanıt:

ya ne anlatıyosun

yanıt3
yanıt3
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title