Haberler

Çukur'da Yeni Fragman Yayınlandı! Aliço Ölüyor mu?

Güncelleme:

Çukur'da Salih'in, "Canın yanıyor ama kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz. Sakin ol!" diyerek Aliço'nun fotoğrafını gösterdiği anlar "Aliço öldü mü?" sorusunu akıllara getirdi.

Show TV'de yayınlanan ve sezon finaline son 2 bölüm kalan, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Selim ve Salih'in, yaralandığı görülen Yamaç'ı hastaneye yetiştirdiği, Sultan'ın "Gerekiyorsa hayatını ailen için feda edeceksin!" sözleriyle İdris'e rest çektiği heyecan dolu tanıtımda Damla ve Cumali yakınlaşması dikkat çekiyor.

"ALİÇO ÖLDÜ MÜ?"

Salih'in, "Canın yanıyor ama kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz. Sakin ol!" diyerek Aliço'nun fotoğrafını gösterdiği anlar "Aliço öldü mü?" sorusunu akıllara getirirken, Yamaç'ın ne tepki vereceği merakla bekleniyor. Çukur son bölüm finalinde, Yücel kaçırdığı Aliço'ya silah doğrultmuştu. Aliço'yu canlandıran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun Çukur'a veda edip etmediği ise yeni bölümde netlik kazanacak.

Çukur'da Yeni Fragman Yayınlandı! Aliço Ölüyor mu?

OYUNCULAR VEDA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde sevilen dizi Çukur'dan iki oyuncu ayrılmıştı. Koçovalılar'ın düşmanı Yücel, Sena ve Akşın'ı öldürmüştü. Dizide ilk bölümden beri rol alan Dilan Çiçek Deniz ve İlayda Alişan Çukur'a veda etmişti.

Çukur'da Yeni Fragman Yayınlandı! Aliço Ölüyor mu?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ay Yapım Çukur Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (19)

Harbi:

CUKUR DEGIL LAGIM CUKURU ULAN ISTANBULDA ADAM KALMADI ÖLMEDIK . MALESEF POLIS YOK TÜRKIYE TEKSAS OLMUS GERZEKLERDE BU DIZIYE BAKIYOR MALESEF

5
5
yanıtYanıtla
Cukur:

Sende kesin dirilisin sehircisisin kesin yalah cenge :d

yanıt0
yanıt0
ALİ AGA:

Harbi ölsün bence

2
6
yanıtYanıtla
uncomfortable..:

sen izleme zaten HARBİ misin nesin. . trt çocuk kuşagı var bak onu izleyebilirsin.

5
0
yanıtYanıtla
enes ksasım:

aliço ölmesin

4
0
yanıtYanıtla
Dadaş:

Abi aliço ölürse flimde reytingler bayağı düşer.

3
0
yanıtYanıtla
Ender:

Arkadaş alico sayesinde izliyoruz zaten oda giderse izlemeyiz olur biter

1
0
yanıtYanıtla
eSmeS:

beyler aliçoyu izleyenler onu kurtaracak merak etmeyin bide şöyle bişi var kimsesüpermen nasıl uçuyor demiyorda istanbulda polis yokmu diyorlar çok saçma yaw adam tahta kılıçla uzaklılarla savaştı bu ülkede filmi çekildi bu kadar yadırganmadı hemde at ile savaştı :)

1
0
yanıtYanıtla
ALİÇO:

Selam arkadaşlar ben ölmedim merak etmeyin. Beni bu kadar çok sevdiğinizi görmek beni çok sevindirdi teşekkürler lütfen

0
1
yanıtYanıtla
MUTLU:

Bizim eğitimsiz millet dizilere pek kanıyor :) Gavurlara bakın ve örnek alın. Adamlar eğitime ve bilime önem veriyor ve o yüzden dünyayı yönetiyorlar.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title