Haberler

Mae İlkokulu AB Projesi Kapsamında İtalya Ziyaretini Tamamladı

Burdur'un Bucak ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu idareci ve öğretmenleri, Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Tea Garden adlı Comenius Projesi kapsamında, İtalya Dinami'de...

Burdur'un Bucak ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu idareci ve öğretmenleri, Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Tea Garden adlı Comenius Projesi kapsamında, İtalya Dinami'de projenin son çalışma ziyaretinde bulundular.

Çalışma ziyaretine Okul Müdür Vekili Mehmet Aksoy, Yardımcısı Ali Yağız, İngilizce Öğretmeni Ömer Abalı, sınıf öğretmenleri Ali Tekin, Mehmet Alp ve Yurdanur Fatıma Turan katıldı. Çalışma ziyareti süresince proje ortağı diğer ülkeler olan Almanya, Portekiz, Polonya ve İtalya'dan gelen öğrenci ve öğretmenlerle çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirildiği bildirilirken, öğretmenlerle proje değerlendirme toplantıları yapıldığı kaydedildi.

Tüm ülkelerin kendi bölgelerinde yetiştirdikleri bitkisel çayların takdiminin yapıldığı çalışmada, Bucak ve çevresinde yetiştirilen adaçayı, nane, kekik, melisa ve salep ikram edildiği belirtildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burdur İtalya Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title