Haberler

Maçın Ardından

Bank Asya 1.Lig takımlarından Konyaspor'un Teknik Direktörü Osman Özdemir, "Bizim açımızdan bakarsanız iyi konsantrasyon, iyi mücadele ve atılan 4 gol var" dedi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Teknik Direktörü Osman Özdemir, "Bizim açımızdan bakarsanız iyi konsantrasyon, iyi mücadele ve atılan 4 gol var" dedi.

Özdemir, maçın ardından yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren Elazığspor ve Akhisar Belediyespor takımını tebrik etti.

Akhisar Belediyespor ve Elazığspor için istikrarlı bir tablo ve hak edilmiş iki tane şampiyonluk olduğunu dile getiren Özdemir, "İki takımın camialarını, teknik adamlarını ve futbolcularını kutluyorum" dedi.

Moral açısından önemli bir maç olduğunu dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"Elazığspor için tamamen formalite maçıydı. Böyle oynanan maçlarda dengelerin eşit olduğunu düşünmüyorum. Oyuncularımızın büyük bir bölümünü A2 ağırlıydı. Oyuncularım çok güzel bir performans ortaya koydu, onları kutluyorum. Birinci raund sona erdi. Kasımpaşa ile eşleştik. Kasımpaşa ile iki önemli maç oynayacağız. Tabii ki son haftalarda kaçırdığımız büyük fırsatlar var ama bir fırsat daha var şimdi önümüzde. Bunu en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. İnşallah bunu başarırız. Bugün çok iyi performans ortaya koydu oyuncularız ama bu maçı ölçü almamak lazım. Yaptıkları küçümsemiyorum ama sadece 90 dakikanın bitmesini bekleyen bir Elazığspor vardı. Bizim açımızdan bakarsanız iyi konsantrasyon, iyi mücadele ve atılan 4 gol var."

-Elazığspor cephesi-

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, şampiyonluğundan dolayı takımını kutladı.

Takımın çok zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Uygun, 2. Lig'den başlayan şampiyonluğun, Bank Asya Birinci Lig'de devam ettiğini ve Spor Toto Süper Lig'e çıkarak başarıyı şehre yaşattığını söyledi.

Futbolcularını gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayan Uygun, şöyle devam etti:

"Oyuncularımız, geçen haftaki şampiyonluğu kazandıktan sonra o sezonun verdiği yorgunluğunu, ister istemez zaten maçtan sonra gözyaşlarıyla perçinlemişlerdi. Futbolcularımızın verdikleri mücadele sonucu bu kadar kısıtlı imkanlarla gelen şampiyonluk, Elazığ halkına hayırlı olsun. Şimdi de oynanacak olan play-off'larda hak edenin şampiyon olmasını diliyorum."

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Elazığspor Konyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title