Haberler

Lüleburgaz "5. Tarım Fuarı" Başladı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, "5.Tarım Fuarı" başladı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, "5. Tarım Fuarı" başladı.

Lüleburgaz Belediyesi Başkan Vekili Murat Gerenli, Renkli Fuarcılık tarafından ilçedeki Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen fuarın açılışında yaptığı konuşmada, gerçek anlamda tarımın başladığı bölgede yaşadıklarını ifade etti.

Gerenli, "Trakya, tarım ve hayvancılığın doğduğu, dünyaya yayıldığı yer. Tarım Fuarı'na Lüleburgaz 5. defa ev sahipliği yapıyor. Coğrafi olarak Trakya'nın ortasında bulunuyoruz ve her anlamda da Trakya'nın merkezi olmak istiyoruz" dedi.

Konuşmadan sonra Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Lüleburgaz Belediyesi Başkan Vekili Murat Gerenli, fuarın açılış kurdelesini kesti. Gültekin ve beraberindekiler, fuar alanını gezerek yetkililerden ve fuara katılan şirket temsilcilerinden bilgiler aldılar.

Açılışa ayrıca Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 150 firmanın tarım aletleri, tohum çeşitleri ve otomobillerin yer aldığı fuar 25 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title