Haberler

Lorems Yurt Dışına Açılacak

Güncelleme:

LOREMS, 3 yıl içinde on binlerce temsilciye ulaşarak, Türkiye'nin her yerine sorunsuz 2 gün içerisinde binlerce ürün ulaştırıyor.

2015 yılına kadar Türkiye yapılanmasını tamamlayarak, yurtdışına da açılmayı hedefleyen LOREMS, tamamen yerli üretim ile ihracat gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Erol Şirketler Grubu bünyesinde yüzde 100 Türk sermayesi ile kurulan network marketing şirketi LOREMS, Türkiye'de güvenli ve risksiz kazanç sunmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana sunduğu ürünlerin kalitesinden ödün vermeyen yapısıyla on binlerce temsilci sayısına ulaşan LOREMS, başta kozmetik, tekstil, temizlik grubu, bitkisel gıda takviyeleri ve plastik mutfak gereçleri grubu olmak üzere stok garantili ürün gamıyla dikkat çekiyor.

Kısa sürede edindiği başarısını kararlı büyüme politikası ve istikrarlı hizmet anlayışına borçlu olan LOREMS, bu prensipten yola çıkarak yeni hedeflerini belirledi: 2015 yılına kadar Türkiye yapılanmasını tamamlayarak, yurt dışına açılmak…

Güvenilir tedarikçi yapısı ve üretimleri ile Türkiye'nin her yerine binlerce çeşit ürün ulaştıran LOREMS'in önümüzdeki ilk üç yıllık planları arasında yurt dışına açılmak da yer alıyor. Türkiye yapılanmasından sonra dünyaya açılacak olan marka, tamamen yerli üretim ile ihracat gerçekleştirecek.

Erol Şirketler Grubu'nun her geçen gün kazandığı tecrübe ve bilgi birikimini; yenilikçi, dinamik, profesyonel iş anlayışıyla birleştirerek büyük hedeflere doğru yürüdüğünü belirten LOREMS Başkan Yardımcısı Mahmut EROL, "Yakın gelecekte dünya pazarına açılarak network marketing alanında ülkemizin adını uluslararası platformda temsil etmeyi hedefliyoruz. İnternette satış belli bir tecrübe ve deneyimi gerektirmektedir. LOREMS, zaman içerisinde elde ettiği tecrübe ile müşterilerine belirli bir standardı sağladı" dedi.

Kendi satış sistemini kur

LOREMS'in yapısı ve sisteminin, Türkiye'de faaliyet gösteren yabancı network marketing firmaları incelenerek oluşturulduğuna da dikkat çeken EROL, "Sistemin mevcut yabancı network marketing altyapılarından ayrılan en önemli yanı Türkiye yapısına uygun ve özgün düzenlemelerle yeniden kurgulanmış olmasıdır. Sistemimiz, temsilcinin anlayıp uygulayacağı sadeliğe ve en fazla kazancı elde edebileceği şartlara sahip" dedi.

Temsilcilerine katalog satışının yanı sıra internet üzerinden kendi sitelerini kurarak satış yapma imkanı da sağlayan LOREMS, isteyen kullanıcıların kendi online satış sitelerini kurmalarına da imkan sağlıyor. Sitelerine kendi üyelerini de kaydedebilen temsilciler ayrıca link üzerinden yapılan satışlarda temsilciye gerek duyulmaksızın teslimat yapabiliyor.

Daha fazla bilgi için: www.lorems.com.tr ziyaret edilebilir ya da 444 37 65 (EROL) numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title