Haberler

Karaköy'de Lokantanın Duvarı Yemek Yiyenlerin Üzerine Çöktü

Güncelleme:

Beyoğlu Karaköy'de bir lokantanın duvarı, yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Yaşanan çökmede 3 kişi yaralandı.

İstanbul Karaköy'de bir lokantanın duvarı, yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Olayda 3 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Karaköy Arap Cami Mahallesi Bereketzade Medrese Sokak'ta bir lokantanın tente ve klima motorlarının takılı olduğu duvar, büyük bir gürültüyle lokantanın ön kısmında yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Olay sırasında büyük panik yaşanırken 3 kişi duvarın altında kaldı.

Duvarın çöktüğünü gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Yaralı 3 kişi, vatandaşlar tarafından enkaz altından çıkarılırken hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları yaralıları hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile çevirirken olayla ilgili inceleme başlattı.

VATANDAŞLAR OLAY ANINI ANLATTI

Olayı gören vatandaşlar, duvarın bir anda gürültüyle yemek yiyenlerin üzerine çöktüğünü ifade ederken, çökmenin tam öğle saatinden sonra meydana gelmesinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi. Olaya tanık olan esnaflardan Yılmaz Yaman, "İç kısımda çalışıyorduk. Bizim burada dükkanımız var. Ses duyunca koştum geldim. Baktım burası çökmüş. Burada yemek falan yiyor arkadaşlar. O arada altında kalanlar vardı. Onları hemen çıkardık. Birkaç tanesi kafasından falan yaralanmıştı" dedi.

"NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK"

Bir başka vatandaş ise, "Biz burada çalışırken insanlar oturuyordu. Aniden ne olduğunu anlayamadık. Duvar olduğu gibi aşağıya indi. Öğlen servisi bitmişti. İnsanlar orada çay içiyordu" şeklinde konuştu.

ÇÖKME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamerada duvarın büyük bir gürültüyle çöktüğü görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaköy Beyoğlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title