Haberler

Liseden Uluslararası Sempozyum

Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi Bir İlki Gerçekleştirerek 'Doğu ve Batı' Konulu Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu Düzenliyor.

Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi bir ilki gerçekleştirerek 'Doğu ve Batı' konulu uluslararası sosyal bilimler sempozyumu düzenliyor.

Geçen yıl 1. Ulusal Samsun Sosyal Bilimler Sempozyumu'nu düzenleyen Sosyal Bilimler Lisesi, Türkiye'de liseler bazında bir ilki gerçekleştirerek İlkadım Belediyesi'nin katkılarıyla '1. Uluslararası Samsun Sosyal Bilimler Sempozyumu'nu 4-6 Nisan tarihleri arasında ABD Başta olmak üzere birçok ülkeden 20 bilim adamının katılımıyla gerçekleştirecek. 'Doğu ve Batı' konulu işlenecek uluslararası sempozyum sonunda sonuç bildirgesi yayınlanacak. Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Dinçer Ateş, bir lise tarafından ilk defa bu kadar geniş kapsamlı uluslararası düzeyde sempozyum gerçekleştirildiğini, sosyal bilimler liselerinin öneminin ve işleyişinin ortaya koyulduğunu söyledi.

Sempozyumun önemli olduğunu ifade eden Ateş, sempozyumun tümüyle öğrenciler tarafından kitap haline getirileceğini kaydetti. Öğrencilerin entelektüel kaygıları olan sivil bireyler olarak yetiştiği ders başarısının yanı sıra makaleler, projeler, anketler, röportajlar, bilimsel yayınlar ve etkinlikler ürettiği önemli bir okul türü olan sosyal bilimler liselerinin özel bir örneği olduğunu dile getiren Ateş, sempozyuma geniş bir katılım beklediklerini kaydetti.

(MD-SA) 04.03.2008 12:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title