Haberler

Liderler Nerede Oy Kullanacak?

Güncelleme:

Yerel seçimlerde liderlerin oy kullanacakları adresler de belli oldu.

Yerel seçimlerde liderlerin oy kullanacakları adresler de belli oldu. Başbakan Erdoğan ve DSP Genel Başkanı Masum Türker İstanbul'da; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP lideri Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Ankara'da; BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ise Diyarbakır'da oy verecek.

GÜL VE KOMUTANLAR AYNI OKULDA OY KULLANACAK

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'da oy kullanacak. Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nün yakınındaki Çankaya İlkokulu'nda eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte sandık başında olacak. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları da aynı okulda oy kullanacak.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek de Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde oy verecek.

ERDOĞAN VE AİLESİ ÜSKÜDAR'DA OYLARINI KULLANACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar Saffet Çebi İlkokulu'nda 3308 numaralı sandıkta kullanacak. Erdoğan'ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, oğulları Burak ve Bilal ile gelinleri Reyyan ve Sema, kardeşi Mustafa Erdoğan da aynı sandıkta oy kullanacak.

Sabah saat 08: 00'den hemen önce yemin eden sandık görevlileri ilk oylar için vatandaşları sandığa davet etti. Oy kullanma saatinin ilk dakikalarından itibaren vatandaşlar kuyruk oluşturmaya başladı. Başbakan Erdoğan'ın saat 11:00 sıralarında okula gelerek oy kullanması bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU KAYDINI ANKARA'YA ALDIRDI

Kaydını İstanbul'dan Ankara'ya aldıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Çukurambar, Arjantin İlköğretim Okulu'nda sandığa gidecek.

BAHÇELİ'NİN DE ADRESİ ANKARA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oy vereceği adres Ankara'daki Anıttepe ilkokulu. BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş da oyunu, Diyarbakır'da kullanacak.

 

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Emine Erdoğan Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

emrekizilboga-401@hotmail.com:

kemalimin yanina velisinide verin sonra yanlislikla akpye oy atar :D

24
14
yanıtYanıtla
CEMİLnkarabiyik@mynet.com:

GÜNEY NİKLİ ARKADAŞ,SENİ İÇİNDE BULUNDUĞUN OLAYI AÇIKLAYABİLMEM İÇİN KAVRAMLARIN İZAFİ OLDUĞUNU ANLATMAM LAZIM,YANİ DÜNYADA HER KAVRAM İZAFİDİR,MESELE HELAL,HARAM,GÜNAH GİBİ KAVRAMLAR BİLE TOPLUMDAN TOPLUMA,İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ ZAMAN DİLİMİNE GÖRE FARKLI ANLAM KAZANIR,MESELA HIRSIZLIK DÜNYA LİTERATÜRÜNDE KENDİNE AİT OLMAYAN BİR DEĞERİ BİLEREK ZİMMETE GEÇİRMEKTİR VE ATEİST BİRİ İÇİN YAPILMAMASI GEREKEN BİR YASAKTIR,MÜSLÜMANLAR İÇİN İSE YASAL SORUMLULUĞA İLAVE OLARAK BÜYÜK GÜNAHTIR VE BUNUN MAZERETİ HAKLI GÖSTERECEK HİÇBİRŞEY YOKTUR.FAKAT BİR HIRSIZLIK ÇETESİNİN YA DA GEÇİMİN BU YOLLA SAĞLAYANLAR İÇİN ÇOK ÇALIP YAKALANMAMAK BÜYÜK MEZİYETDİR,BU YOLLA HAVADAN GEÇİNENLER İÇİN EMEYİ İLE ÇALIŞIP PARA KAZANMA VS ÇOK UZAK KAVRAMLAR OLDUĞU İÇİN ONLAR YOLSUZLUK VE HIRSIZLIĞI ÇOK DOĞAL VE OLMASI GEREKEN OLARAK GÖRÜP ÇALDILARSA ÇALDIRLAR FAKAT İŞ DE YAPIYORLAR GİBİ SEBEPLER UYDURURLAR,İŞİN EN KÖTÜSÜ İSE ONLAR İÇİN ÇALMAYAN YOKTUR,ÇALMADAN İŞ YAPILMAZ

yanıt0
yanıt0
veliveli45@hotmail.com:

Son Dakika kilictaroglu oy kullanamayacak ikameti pensilvanya cikti.

24
12
yanıtYanıtla
berkan bayramber_kan_hollanda20@hotmail.com:

BUGÜN BAYRAMIMIZ VAR TÜM CHP Lİ KARDEŞLERİ KUTLAMALAR İÇİN ÖNCE SANDIKLARA........SONRADA BÜYÜK KUTLAMA İÇİN GEZİ PARKINA BEKLİYORUZZ İNADINA DAHADA İNADINA HER ZAMAN chp..................30 MART BUGÜN PARTİLER SÜPER LİG..................................ŞA M P İ Y O N U........................KAZIM ASLAN VE KIRIÇTAROGLU........ELELE HADİ SÜPÜR GİTSİN HIRSIZLARI ........AKP .....VANMÜNİT .

15
17
yanıtYanıtla
cemalcemal78@hotmail.com:

Bari alirsaniz geziye gidip yakip yikmayin yani sizler alkolistler gibi her zaman bir sebep bulursunuz. Ak partinin yaptiklarini yikma yuruyusu gibi. Allah gostermesin hayali bile kotu.

yanıt0
yanıt0
Anacondaitirazimvar57@hotmail.de:

Senin Yasin Kac ? Sabah Sabah Böyle Sacma Yazilar .. Ne Ayaksin Olum Sen Söyle ..chp nin Yalakasi

yanıt0
yanıt0
akpmanyak_kovboy_52@hotmail.com:

sız alsanız alsanız supurge alırsınız haaa chp once koyun gudmeyı oğrenın sonra turkıyeyı yonetmeye gelın

yanıt0
yanıt0
nkyknebi33@hotmail.de:

insallah türkiyemiz icin chp yoksa akp gidiast kötü her pislige bulasti akp yalanmi. degisim sart oldu.

yanıt0
yanıt0
AK PARTİLİ GENÇkartanesi42007@hotmail.com:

OYUMU AK PARTİYE VERDİM GELDİM İNŞALLAH YÜZDE 40LARI AŞACAĞIZ

23
6
yanıtYanıtla
nkyknebi33@hotmail.de:

akp Allah belani verecek

8
20
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title