Haberler

'Lezzet Saatinizi Sınırlamayın'

Hizmette Sınır Olmadığına İnanan Sahan, Her Saat Her Dakika Hizmet İçin Uzun Süredir Çalıştığı Projesini, Bostancı Sahil Deniz Otobüsleri Karşısında 7/24 Sahan Express ile Tamamladı.

HİZMETTE SINIR OLMADIĞINA İNANAN SAHAN, HER SAAT HER DAKİKA HİZMET İÇİN UZUN SÜREDİR ÇALIŞTIĞI PROJESİNİ, BOSTANCI SAHİL DENİZ OTOBÜSLERİ KARŞISINDA 7/24 SAHAN EXPRESS İLE TAMAMLADI.

Sahan'ın 7/24 Express adı ile start alacak 7. yeni restoranı 6 Temmuz 2007 Cuma günü açılışını yapacak.

İstanbul Valisi Muhammer Güler, Kadıköy Kaymakamı Sayın Hasan Karahan, Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Selami Öztürk, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Sayın Veysel Tipioğlu ve çok sayıda üst düzey yetkililerin davetli olduğu açılışa ünlülerimiz de katılacaktır.

37 yıldır Gaziantep mutfağını sevdiren Sahan Restoran Bostancı'da açacağı yeni restoranı ile Sahan'ın genişleyen ailesine bir üye daha katıyor. Sahan 7/24 Expres kesintisiz servis anlayışı ile hareket edeceği yeni restoranında, daha ekonomik koşullarla gece gündüz iç ve dış mekanda 500 kişiye hizmet verecek.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title