Haberler

Leyla Mihrinaz Engin İmza ve Söyleşiye Katılacak

Güncelleme:

Leyla Mihrinaz Engin 09 Mart MIŞAR-DER'de İmza ve Söyleşi programına katılacak.

Şimdiye kadar dört kitabı yayımlanan ve basılma aşamasında iki kitabı bulunan bölgemizin yetiştirdiği kadın şair yazar Leyla Mihrinaz Engin 09 Mart 2013 Cumartesi günü Saat 13:00'da MIŞAR-DER (Mışar Eğitim Kültür Sanat Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği)'de İmza ve Söyleşi programına katılacak.

Bir kadının içsel hesaplaşmalarını bir dağa (Erek Dağı-Van) anlatarak şiirsel sanat tadında bize sunduğu bu yeni "Erda Masalı" kitabı bir çırpıda okunacak kadar hafiflik katıyor okura.

MIŞAR-DERyönetimi tarafından yapılan açıklamada şimdiye kadar başta Ücretsiz KPSS kursu, Tiyatro oyunu, Satranç Kursu, Hızlı Okuma kursu, LYS- YGS kursu ve Kültür Sanat etkinlikleriyle dolu bir zaman geçiren ve Siirt ilinde çalışmalarını yürüten MIŞAR-DER. Şimdi de 2013 yılında birçok sanatsal ve kültürel faaliyete imza atacak programına bu hafta sonu yenisini ekliyor.

MIŞAR – DER (Mışar Eğitim Kültür Sanat Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği)çok amaçlı salonunda 09.03.2013 Cumartesi günü Saat 13.00'te yapılacak "Şair-Yazar LeylaMihrinaz ENGİN için hazırlanan "İmza Günü ve Söyleşi" programına başta kendi üyeleri olmak üzere herkesin gelip dinleyebileceğini bildiren MIŞAR-DER yönetimi, şimdiden zaman ayırıp bu etkinliklerine katılım sağlayacak herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Leyla Mihrinaz Engin'i tanıyalım.

11 Kasım 1970 Muş doğumlu şair yazarımız özel sektörde çalışıyor. Edebiyatın vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor. VASAD( Van Sanatçılar Deneği) kurucuları arasında yer aldı. Şiirin yanında sanatın diğer dalları ile de ilgili olduğu bilinmektedir.

1980 yılından bu yana Van'da yaşamaktadır. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Muhasebe mezunu. Van'da bir banka şubesinde çalıştı (1989-2001). Şiir dışında denemeler yazdı. Şiirleri Van'ın yerel gazeteleri, Pusula, Bölge ve Prestij Haber ile Van'da yayınlanan Hazan, Artos, Seyir, Muş'ta çıkan Siya ve Diyarbakır'da yayınını sürdüren Estetik dergilerinde yayımlandı. Van'da yayınlanan 'Artos Şiir Tepesi İçin' adlı şiir antolojisinde yer aldı.

"Esinti" isimli şiir kitabı ve "Erda Güncesi" adlı deneme eserlerine "Kadın ve Dize" ile "Erda Masalı" kitapları eklendi. Şimdilerde ise Bitlis ili Tatvan ilçesinde bir özel kuruluşta çalışmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Siirt KPSS Muş Güncel Haberler

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title