Haberler

Levent Marina'da Yenileme Çalışmaları

Dirinler Döküm Tarafından İşletme Hakkı 7 Yıllığına Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'ndan Alınan Levent Marina'da Yenileme Çalışmaları Yapıldığı Bildirildi

Dirinler Döküm tarafından işletme hakkı 7 yıllığına Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'ndan alınan Levent Marina'da yenileme çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Dirinler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Melih Dirin, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir'e prestijli, güzel bir mekan kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

'Levent Marina Yeniden' sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Dirin, 'İzmir'e butik bir marina kazandıracağız. Herkesin keyif alacağı, yemek yiyeceği, tekne sahiplerinin rahatlıkla teknelerini bağlayacakları, tekne bakımlarının en kaliteli şekilde yapılacağı bir yer yaratmayı planlıyoruz. Burada yelken kulüpleriyle birlikte sosyal aktiviteler yapacağız. Yarışmalar gerçekleştireceğiz' ifadelerini kullandı.

İnşaatların devam ettiğini, kasım ayı içinde tekne kabulüne başlayacaklarını, 2011 başında ise kafe ve restoranlarıyla tam olarak faaliyete geçmeyi hedeflediklerini ifade eden Dirin, Levent Marina'yı yeniden eski günlerine döndüreceklerini kaydetti.

(ZEY-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title