Haberler

Ladin'in 4.Oğlu Babasını Anlattı

Güncelleme:

Ömer Bin Ladin İngiliz The Sun gazetesine verdiği mülakatta Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Usama Bin Ladin'in dördüncü oğlu Ömer Bin Ladin, İngiliz The Sun gazetesine verdiği mülakatta, babasının yaşadığını ancak nerede olduğunu bilmediğini belirterek, "Eğer böyle birisi ölürse bunun gizli kalması imkansız"diye ifade etti.

Babası dünyanın en çok arananlar listesinde yer almadan hemen önce 2001 yılında Afganistan'ı terk eden Ömer Bin Ladin,The Sun muhabiri Oliver Harvey'in "Baban nerede? sorusuna, "Babam yeryüzünde ancak nerede olduğunu bilmiyorum. O yaşıyor. Eğer böyle birisi ölürse gizleyemezsiniz. Eğer ölürse dünya değişir" şeklinde cevap verdi.

MADONNA'YI VE AMERİKAN FUTBOLUNU SEVİYOR

29 yaşındaki Ömer Bin Ladin, Madonna 'yı çok sevdiğini ve yaşına göre oldukça mükemmel bir dansçı olduğunu belirttiği ropörtajında, Jim Carrey filmleri, Amerikan futbolu, rock müzik ve İngiliz komedyenler Laurel ile Hardy'nin hayranı olduğunu belirtti.

Dünya Kupası'na yapışıp kaldığını ve en beğendiği oyuncunun Lionel Messi olduğunu anlatan Ömer'in, çok rahat oldukları gerekçesiyle Amerika'dan Ortadoğu'ya kovboy tarzı semer ithal etmeyi planladığı belirtiliyor.

"BEN BARIŞ İSTİYORUM"

Ömer, "Babası gibi güçlü olmak isteyen zayıf bir erkek çocuğum..Onu herşeye rağmen seviyorum.Elbette seviyorum çünkü, o benim babam. Bu normal bir insani durum.Onu babam olduğu için özledim ancak bizler farklıyız! Ben barış istiyorum.

Babasının Amerika'dan iyi şey diye sadece Stinger füzeleri gibi öldürücü silahların geldiğini söylediğini vurgulayan Ömer, "Fakat ben Amerika'ya gitmek istiyorum ve Drew Barrymore ile buluşmayı çok istiyorum. Ben şimdi bekarım ve Drew Barrymore Hollwood'un en güzel kadını.

"YAVRU KÖPEĞİMİ KİMYASAL SİLAHLARA ÖLDÜRDÜLER"

Babasının fanatik takipçilerinin kimyasal silahları test etmek amacıyla evcil hayvanlarını öldürüldüğünü ve bundan nefret ettiğini kaydeden Ömer, "Babamın bir arkadaşı bana yavru köpek getirdi. Onunla oynamayı çok seviyordum ve ona Bobby adını verdim.Bir gün babamın adamları Bobby'in üzerinde kimyasal test yapmak için geldiler.Çok kortmuştum.Beni umursamadılar ve bunun babamın emri olduğunu söylediler"dedi.

Alpaslan DÜVEN / LONDRA DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title