Haberler

Kütahya'da 2 Araç Çarpıştı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Kütahya Simav'da bir otomobille kargo aracının çarpışması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 2'si çocuk 4 kişi de yaralandı.

Kütahya Simav'da bir otomobille kargo aracının çarpışması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 2'si çocuk 4 kişi de yaralandı.

Kaza bu sabah saat 10.00'da Simav-İzmir karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 43 KA 227 plakalı otomobilin sürücüsü Hayati Demirli (63), yarıyıl tatilinde Konya'dan izne gelen öğretmen damadı Atilla Buğday (37), kızı Hatice Buğday (35), torunları Büşra Buğday (7) ile Taha Buğday (4) ve eşi Halime Demirli'yi (62) yanına alarak Simav Otogarı'na götürmek için yola çıktı.

Beldeden 3 kilometre uzaklıkta, Simav-İzmir karayolu üzerindeki Gümüşsu beldesi girişindeki kavşağa tedbirsiz bir şekilde çıktığı belirtilen Hayati Demirli'nin kullandığı araç, Simav'dan İzmir istikametine giden Süleyman S.'nin (57) kullandığı 03 DA 325 plakalı kargo aracı ile çarpıştı.

Hayati Demirli ile arka koltukta oturan eşi Halime Demirli olay yerinde hayatını kaybederken, sağ ön koltukta oturan Atilla Buğday ile arka koltukta oturan eşi Hatice Buğday ile çocukları Buğra ve Taha ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerinden geçmekte olan vatandaşların ihbarı üzerine gelen 112 ambulansı ile Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma kazaya karışan sürücü Süleyman S.'yi gözaltına alırken, olay yerine gelen vatandaşlar yolda bugüne kadar 2 ölümlü trafik kazası ile çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldiğine vurgu yaparak, "Gümüşsu beldesi girişindeki kavşakta gerekli düzenlemelerin yapılması için Karayollarına çeşitli kez uyarılarda bulunuldu ancak kimse aldırış etmedi. Yolun tekrar bakıma alınması gerek. Burada bir alt geçide ihtiyaç var. Bundan sonra ölümlü kaza yaşanmasın. Gerekli önlemler alınsın" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Gümüşsu Simav Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title