Haberler

Kuşadalılar Muharrem İftarı'nda Buluştu

Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Şubesi'nin Muharrem ayı nedeniyle verdiği iftarda Kerbela şehitleri de anıldı.

Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Şubesi'nin Muharrem ayı nedeniyle verdiği iftarda Kerbela şehitleri de anıldı.

Muharrem ayı nedeni ile verilen iftarda bir araya gelen Kuşadalılar, birlik beraberlik mesajı verdi. İftara katılanlar kardeşlik görüntüsü sergilerken, Kerbela şehitleri de anıldı.

Kuşadası Cemevi'nde gerçekleştirilen anma etkinliğine Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan Geçmez, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Kuşadası Şube Başkanı Haydar Büyükdağ, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyelerinin de bulunduğu kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. İftarda yemek duası yapan emekli öğretmen Hüsnü Kuranlı, Kerbela şehitlerini de anarak, şükran sundu.

İftara katılan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise Muharrem ayı nedeniyle cemevinde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek,

"Muharrem ayı nedeniyle tuttuğunuz orucun kabul olması dileğiyle herkese teşekkür ediyorum. Burada birlik ve beraberliği ve hoşgörüyü birlikte yaşıyoruz. Yas-ı Matem (Muharrem) ayını anıyorum, acılarınızı paylaşıyorum" dedi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title