Haberler

İstanbul'da 'Kuş Gribi' Paniği

Güncelleme:

İstanbul'un Kartal ve Arnavutköy ilçelerinde kuş gribi vakaları görüldü. Eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avı yasaklandı.

Kartal ve Arnavutköy'de görülen kuş gribi vakası yetkilileri harekete geçirdi. Yabani hayvanlarda görüldüğü iddia edilen kuş gribinin evcil kanatlı hayvanlara ve insanlara bulaşmaması için eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avı yasaklandı.

YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ

Türkiye'nin birçok yerinde görülen kuş gribi vakası İstanbul'da da yetkilileri alarma geçirdi. Kartal ve Arnavutköy'de kanatlı hayvanlarda görülen kuş gribi vakası, yetkilileri harekete geçirdi. Salgının yabani hayvanlardan kümes hayvanlarına buluşmasının engellenmesi amacıyla bir takım tedbirler alınmaya başlandı.

HER TÜRLÜ KARA AVCILIĞI YASAKLANDI

Yabani kanatlı hayvanların avlanmasıyla kuş gribinin evcil kanatlı hayvanlar ve insanlara bulaşma riskine karşı Eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avcılığı yasaklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy İstanbul Kartal Eylül Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (27)

RAMBO:

o tavuklari güneydoguya yollayin zehirleyin pkklilari:)))))

22
11
yanıtYanıtla
VeterinerHekimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Veteriner hekim yerine imam atamaları yaparsanız. Bu zoonoz hastaliklarila mücadele edemez ve engelleyemezsiniz

8
24
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

kuş gribi nasıl bulaşıyor kümes çiftliklerine hepsi kapalı alanda ama ne tuhaftırki bulaşa biliyor enteresan degilmi? benimde tavuklarım var burda kuş gribi görüldügü zaman tavuklarımda bişi yoktu birgün sonra kapalı oldukları halde hastalandılar benim şüphem bu hastalıgı uçaklardan havaya salıyorlar artık kim hangi sektörde ne kazanc saglicaksa onu bilmem benim tavuklara iki ilaç aldım bi antibiyotik bi vitamin bişi kalmadı ama devlet yetkilileri hastalık görülen bölge koordinatlardan o bölgede uçan uçakları takibe alsın araştırılsın kesin suçluyu bulurlar..

23
2
yanıtYanıtla
recep:

yandaki komşum tavuk besliyor ve sokaklara salıyor hemde en kalabalık yerde pendik güzelyalıda mimar sinan camisinin yaninda saldığı tavuklar bahcemde güllere zarar veriyor bir kaç kes söyledim dinletemedim yol kenarlarına belediyenin diktiği ağaçların diplerini eşeliyor binanın altında kömürlük gibi yerden salıyor sokaklara horoz ufak çoçuklara saldırıyor koku yapıyor etrafa pisliyor bahcemi talan ediyor birde bu hastalık var cahil insanlara anlatamıyorsun dinlemiyor diktiğim güllerin köklerine

9
15
yanıtYanıtla
adilmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben tc ye inanmıyorum

4
17
yanıtYanıtla
g:

Hayvanları köyde serbest bıraktığınız zaman hiçbirşey olmuyor. İlaç antibiyotik hiçbirşey istemiyor. 20 senedir bir tane tavuğun ben hastalanıp öldüğünü görmedim. Ama tabi hayvanı çiftliklere hapsedince mısırla besleyince gün yüzü bile göstermeyince östrogen i basınca 7 günde civcivi pilice döndürme yarışına girişince haliyle hastalanıyor. Bi de antibiyotik basıyorlar. Sonra onu da insanlara yediriyorlar.

20
0
yanıtYanıtla
baba yorgunmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tayip yapti

4
14
yanıtYanıtla
BERR:

SÜREKLİ YALAN HABERLERLE TÜRKİYEYE DARBE VURMAYA BAYILIYORSUNUZ SİZE BU HABERİ YAPMANIZ İÇİN NE ÖDENİYOR BİLMİYORUM ADMİN YERLİ HAYVANLARIMIZI KUŞ GRİBİ DİYE DİYE MUTOSYONA UĞRAMIŞ İTHAL TAVUKLARI YEDİRMEYE DOYMADINIZ HALAMI YERLİ HAYVANIMIZ KALMIŞ ONUN PEŞİNDEMİSİNİZ

13
1
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

vallahi bununda altinda bir sektorun parmagi varsa sasmam kac senedir garipleri diri diri topraga gomup sozde yok ediyorsunuz yapmayin gunahtir ya

12
1
yanıtYanıtla
asabiimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben köye yerleşcem gardaş bütün gıdalar GDO lu

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title