Haberler

Kurtlar Vadisi Oyuncuları Söyleşide

Edebiyat Topluluğu'nun düzenlediği, "Dizilerin Gençler Üzerine Etkileri" konulu söyleşi de öğrencileri ile buluştu.

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban ile Eşref Bey karakterini canlandıran Barbaros Hayrettin Binicioğlu

Edebiyat Topluluğu'nun düzenlediği, "Dizilerin Gençler Üzerine Etkileri" konulu söyleşi de öğrencileri ile buluştu.

Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, Eşref Bey karakterini canlandıran Barbaros Hayrettin Binicioğlu ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın abisi Kutlay Arınç salona birlikte geldiler.

Binicioğlu dizilerin gençler üzerindeki etkisinin önemli olduğuna değinerek, "Dizilerde oynayan arkadaşların gerçek hayatta davranışları en az dizide canlandırdığı karakter kadar önemlidir" dedi.

Kurtlar Vadisi dizisinin Türkiye'de olduğu kadar Ortadoğu'da büyük ilgi gördüğünü belirterek, dizilerin aynı zamanda büyük bir tanıtım şekli olduğunu vurguladı. Dizilerde ön plana çıkan mekanların izleyicilerin dikkatini çektiğini ve Türkiye'ye Ortadoğu'dan gelen misafirlerin buraları ziyaret ettiğini belirtti.

Çoban, öğrencilerin davetinden memnuniyetini dile getirerek, "Davetinizden dolayı üniversiteye teşekkür ediyorum ne zaman isterseniz seve seve gelirim" dedi. Öğrencileri Kurtlar Vadisi setine davet eden Kenan Çoban öğrencilerimizi seve seve sette ağırlayabileceğini belirtti. Program sonunda oyuncular, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindiler. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Arınç Kenan Çoban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title