Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Günay Nevşehir'de

Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kapadokya'nın bugünü ve geleceği" konulu çalıştaya katılmak üzere Nevşehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde, halk arasında cami-kilise olarak da...

Bakanlığı tarafından düzenlenen " Kapadokya'nın bugünü ve geleceği" konulu çalıştaya katılmak üzere Nevşehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde, halk arasında cami-kilise olarak da bilinen Selçuklu Camii'nde incelemelerde bulundu.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düzenlenen "Kapadokya'nın bugünü ve geleceği" konulu çalıştaya katılmak üzere Nevşehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Güney, Derinkuyu Theodoros Trion Kilisesi ile Kaymaklı yer altı kenti bölgesindeki incelemelerinin ardından cuma namazını kılmak üzere Göre beldesindeki Alaeddin Keykubat Camii'ne geldi.

Burada Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider' in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Gurulkan ve AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve partililer tarafından karşılanan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, cuma namazını kıldıktan sonra Çardak köyüne geçti.

Burada halk arasında cami-kilise olarak da bilinen Selçuklu Camii'ne gelerek Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'den caminin tarihsel gelişimi ile ilgili bilgi alan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, cami ile ilgili bazı dergi yazılarını da inceleyerek vatandaşlarla görüştü.

Günay, daha sonra Ürgüp ilçesine geçerek bakanlığı tarafından düzenlenen "Kapadokya'nın bugünü ve yarını" konulu çalıştaya katıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Günay Kapadokya Selçuklu Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title