Haberler

"Küçük Sırlar By Adl" Koleksiyonu Büyük İlgi Gördü.

Adil Işık Grup 1500 M²'Ye Ulaşacak Amiral Gemisiyle 100. Mağazasını Cevahir Avm De Açıyor…

Moda sektörünün başarılı markası Adil Işık ile bu yılın en fenomen gençlik dizisi "Küçük Sırlar"ın stil danışmanı Banu Savcı ve Tuba Mutlay (TB),Türkiye'de bir ilk'e imza atarak "Küçük Sırlar by adL" koleksiyonu için bir araya geldi.

15 Mart itibariyle 15 mağazada satışa sunulan ve sınırlı sayıda üretilen "Küçük Sırlar by adL" koleksiyonu özellikle dizinin müdavim izleyicileri ve adL müşterileri tarafından büyük ilgi gördü.

Marka tarafında bu talebi karşılamak, tasarım ve üretim sürecini hızlandırabilmek adına yeni bir ekip oluşturuldu. İstinye Park mağazasında bu 2 haftalık süreçte "Küçük Sırlar by adL" koleksiyonunun cirosu, toplam satışın %30'unu oluşturdu. 2 hafta içinde İstinye Park mağazasında 220 parça satıldı.

Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu, İpek Karapınar, Kadir Doğulu gibi başarılı oyuncuların rol aldığı "Küçük Sırlar" ın karakterlerinin ne giydiği izleyici tarafından her bölüm en merak edilen şeylerden biri haline gelirken, dizinin yayınlandığı günün ertesi satış grafiğinin yüksek olması da dikkatleri çekti…

Küçük Sırlar dizisinin 20 parça ile başlayan ve her yeni bölüm sonrasında eklenen 5 parça ile giderek büyüyen koleksiyonuna ek olarak ,"Küçük Sırlar by adL Mezuniyet" adlı yeni tasarımlarla da vitrinlerde yerini alacak. Yükselen satış grafiği ve ilgi karşısında duydukları memnuniyeti belirten "Küçük Sırlar"ın stil danışmanı Banu Savcı ve Tuba Mutlay (TB) ile Adil Işık Tasarım Direktörü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Yakaladığımız bu satış grafiğine göre ne kadar doğru bir projeye imza attığımızı görmüş olduk. Küçük sırlar dizisi takipçilerine koleksiyonda sürekli yenilikler yaparak sürpriz yapmaya devam edeceğiz" dedi.

99.90 TL -399,90 TL. Arasında fiyat aralıklarıyla satışa sunulan "Küçük Sırlar by adL" koleksiyonu İstanbul İstinye Park, Nişantaşı, Cevahir, Sapphire, Capacity, Forum İstanbul, Marmara Forum, Palladium, Bahariye, Ankara Ankamall, Mersin Forum Mersin, İzmir Forum Bornova, Antalya Özdilekpark A.V.M, Eskişehir Espark, Kıbrıs Lefkoşa olmak üzere şu an için toplam 15 mağazada satışa sunulmuştur.

ADİL IŞIK GRUP 1500 m²'YE ULAŞACAK AMİRAL GEMİSİYLE 100. MAĞAZASINI CEVAHİR AVM DE AÇIYOR…

Yaklaşık Türkiye genelinde 300 satış noktası ile Adil Işık Grup, kendine ait 100.mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde 13 Nisan'da açıyor. Tüm markalarının tek bir çatı altında buluşacağı mağaza 1500 m² ile aynı zamanda, Adil Işık Grup'un 1 ayın sonunda Amiral Gemisine ulaşacak en büyük mağazası olma özelliğini taşıyor. Işıltılı kadının markası "adL" ve büyük bedende trendy marka "Love My Body" tek bir mağazada müşterileriyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title