Haberler

'Küçük Kadınlar' Star Tv'de

Yönetmenliğini Hakan Arslan’ın yaptığı senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı, başrollerinde Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar, Ali İl, Kıvanç Kasabalı, Birsen Dürülü, Tansu Taşanlar ve Nur Hayat Boz’un paylaştığı “Küçük Kadınlar” 94.

Yönetmenliğini Hakan Arslan’ın yaptığı senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı, başrollerinde Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar, Ali İl, Kıvanç Kasabalı, Birsen Dürülü, Tansu Taşanlar ve Nur Hayat Boz’un paylaştığı “Küçük Kadınlar” 94. bölümü ile bu akşam Star TV’de!

95.bölüm:

OZAN ÖĞRENDİĞİ GERÇEK KARŞISINDA YIKILIR!

YELİZ İSE ARMİ’YE RESTİ ÇEKER.

Kızlar bir türlü huzurlu bir şekilde bir arada olmayı başaramazlar. Armi’ye karşı Yeliz ve Cansu’nun iş birliği Ozan’nın karısının söyledikleri ile savaşa dönüşür.

Kardeşlerinin birbirlerini yemelerine daha fazla dayanamayan onları böyle göremeye katlanamayan Bilge, liseyi yatılı okumaya karar verir. Ancak orada da hayatı çok kolay olacağa benzemez. Okulun birincisi zengin bir kız ona kafayı fena takar.

Cansu’nun okuldaki uyum sorunu ise pahalıya patlar. Okul müdürü Cansu’yu okuldan atmaya karar verir.

Ceyhun’nun ise kafası karışıktır. Yeliz onunla yakınlaşmaya çalıştıkça o kaçmaya başlar. Yeliz buna pek anlam veremez çünkü kendine bile itiraf edemeyen Ceyhun’nun aklında başka birisi vardır.

Baran tarafından köşeye sıkıştırılan Ozan, hem Armi’ye hem de kardeşlerine kendi borçlu hisseder. Kızlara kendini daha iyi tanıtmak ve Armi’ye destek olmak için harekete geçer.

Ali ve Eylül ise mafya kurşunlarının hedefi olur. Bade sayesinde Ali’nin ailesi de durumu öğrenir ortalık gene karışır.

Sonunda ikna olan Yeliz Ozan’ı eve yemeğe davet eder. Ancak tek misafir Ozan değildir. Bir sürpriz konuk daha gelir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title