Haberler

Kübra Gül-mehmet Sarımermer Çifti, Nikahın Ardından Kongre Merkezinden Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eşi Hayrünnisa Gül ve Kübra Gül-mehmet Sarımermer Çifti, Düğünün Ardından İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nden Ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ve Kübra Gül-Mehmet Sarımermer çifti, düğünün ardından İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül ile Kayserili işadamı Abdullah Sarımermer'in oğlu Mehmet Sarımermer'in nikah törenleri, İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'de gerçekleştirildi. Kıyılan nikahın ardından Gül ve Sarımermer aileleri, davetlilerin tebriklerini kabul etti. Öğle saatlerinde başlayan programın ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül, Kübra Gül-Mehmet Sarımermer çifti ile Sarımermer aileleri kongre merkezinden ayrıldı.

Kübra Gül-Mehmet Sarımermer çifti için akşam saatlerinde Kandilli'deki Adile Sultan Yalısı'nda yalnızca ailelerin ve akrabaların katılacağı 200 kişilik bir yemek verileceği belirtildi.

(CC-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title