Haberler

Kozan'da Engellilere İndirim Kartı

Türkiye Beyaz Ay Derneği Kozan Şubesi ve Kozan Belediyesi'nin katkıları ile ilçede bulunan engellilere indirim kartı dağıtıldı.

Türkiye Beyaz Ay Derneği Kozan Şubesi ve Kozan Belediyesi'nin katkıları ile ilçede bulunan engellilere indirim kartı dağıtıldı.

Atatürk Parkı SODES Kadın Kültür Merkezinde gerçekleşen kart dağıtım töreninde konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Engelli kardeşlerimize dağıtılan kartlar hayırlı uğurlu olsun. Engelli kardeşlerimiz su indiriminden daha önceden faydalanılıyorlardı şimdide şehir içi dolmuşlardan ve Adana Kozan şehirlerarası otobüslerinden bundan sonra indirimli olarak yolculuk yapacaklar" dedi.

Başkan Özgan, Dağılcak'ta bulunan lokanta ve Yaverin Konağında da engelli vatandaşlara indirim kartonın geçerli olacağını söyledi.

Beyaz Ay Derneği Kozan Şube Başkanı Ahmet Ünal, "Engellilerimiz daha önce Kozan'da bir marketten indirimli alışveriş yapıyorlardı. Kozan Belediyesinin içme sularını indirimli kullanıyorlardı şimdide şehir içi dolmuşlar ile Kozan-Adana arası çalışan minibüs ve otobüslerden indirimli faydalanacaklar. İlerleyen zamanlarda değişik iş yerleri ile görüşüp bu hizmeti daha da yaymak istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından engellilere kartları dağıtıldı. Kozan'da ilk etapta 500 kişiye indirim kartı dağıtılacağını bu sayının ilerleyen günlerde daha da artacağı kaydedildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyaz Ay Derneği Türkiye Kozan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title