Haberler

Kozan'da Aşıklar Şöleni

Adana'nın Kozan ilçesinin düşman işgalinden kurutuluşunun 92.yıl dönümü kutlamaları kapsamında Kozan Belediyesi tarafından, halka açık Aşıklar konseri düzenlendi.

Adana'nın Kozan ilçesinin düşman işgalinden kurutuluşunun 92. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Kozan Belediyesi tarafından, halka açık Aşıklar konseri düzenlendi.

Muhsin Yazıcıoğlu parkında Mehteran Takımının gösterilerinin ardından, Ünlü Türkücü Hilmi Şahballı'nın katılımıyla gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaymakam İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Allah bir daha bu millete kurtuluş mücadelesi vermeyi nasip etmesin" dediler.

Havaiyi fişek gösterisi ile coşkuya dönüşen etkinliğe, ve Ozan Dertli Polat'ın sunumuyla gerçekleşen program, Aşık Hacı Karakılçık, Arzu Bacı, Feymani, Eyyubi, Osman Akçay, Hakkı Tanrıkulu, Hidayet Özkan, İbrahim Karalı, Nizamettin Özcan, Aşık Postacı, Susmaz Ozan, Adnan Özcandan ve Meşgul Veli'nin katıldığı program atışmalarla devam etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hilmi Şahballı Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title