Haberler

Koyun Otlatan Lise Öğrencisi Boğuldu

Güncelleme:

Konya'nın Çumra İlçesinde 15 yaşındaki Kadir Çelebi, 2.5 metre derinliğindeki sulama kanalında boğularak öldü.

Konya'nın Çumra İlçesinde koyun otlatan lise öğrencisi 15 yaşındaki Kadir Çelebi, karşıya atlamak istediği yaklaşık 2.5 metre derinliğindeki sulama kanalına düşmesi sonucu boğularak yaşamını yitirdi. Olay, dün saat 18.00 sıralarında Çumra İlçesi Türkmencamili Beldesi Astım Mevkii'nde meydana geldi. Merkez Karatay İlçesi'nde oturan lise 1'inci sınıf öğrencisi Kadir Çelebi, hafta sonu tatili için geçen cuma günü memleketi Türkmencamili'deki dedesinin yanına geldi. Dünde kuzenleriyle birlikte koyun otlatan Çelebi, sulama kanalı çevresinde oynamaya başladı. İddiaya göre, yaklaşık 1.5 metre enindeki sulama kanalının karşısına geçmek için atlamak isteyen Çelebi, suya düştü. Durumu fark eden kuzenleri de yaklaşık 2 kilometre ilerideki evlerine giderek ailesine haber verdi. Ailesi de jandarma ve itfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat aramanın ardından 2.5 metre derinliğindeki kanaldan Çelebi'nin cesedini çıkarttı. Çelebi'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Çumra Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Arkadaşı Kadir Çelebi'nin kanala düştüğünü duyduktan sonra kurtarmak için olay yerine geldiğini belirten 16 yaşındaki Bayram Sığırcı, "Kadir, hafta sonları ve yaz tatilinde beldeye gelirdi. Dedesine ait koyunları otlatırdı. Bugünde kuzenleriyle birlikte koyun otlatırken kanalın karşısına geçmek isterken düşmüş. Kuzenleri de eve gidip ailesine haber vermiş."dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkmencamili Çelebi Konya Çumra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title