Haberler

Korkut Eken'den BDP'li Buldan'a Ağır Hakaret

Güncelleme:

Mecit Baskın'ın öldürülmesiyle ilgili görülen davada sanık Korkut Eken, BDP Milletvekili Pervin Buldan'a ağır hakarette bulundu.

Ankara 13. Ağır Ceza Mehkmesi'nde 1993 yılında Mecit Baskın'ın öldürülmesiyle ilgili, Mehmet Ağar, İbrahim Şahin ve Korkut Eken'in de aralarında bulunduğu özel harekat polislerinin yargılandığı davada tansiyon yükseldi.

"AVUKAT MÜSVETTESİ"

Davaya katılma talebinde bulunmak için söz alan Çağdaş Hukukçular Derneği avukatlarından Engin Gökoğlu, sanıkları işaret ederek "bu adamlar katiller" deyince Özel Harekatçı emekli Yarbay Korkut Eken sinirlenerek ayağa kalktı. Dişlerini sıkarak "Bana adam diyemezsiniz terbiyesiz, avukat müsvettesi." gibi sözler söyledi.

"SEN PKK'LI VEKİLİ S.... GİT!"

Bu sırada izleyici sırasında oturan BDP Milltvekili Pervin Buldan "İnsan değilsiniz, katilsin sen" diye bağırınca diğer sanıklar da "Susturun şunları, sözlerinize dikkat edin" gibi cümleler kurdu. Korkut Eken'in de Pervin Buldan'a "Sen PKK vekili s... git'" dediği duyuldu.

MAHKEME BAŞKANI ARAYA GİRDİ

Tansiyonun giderek yükselmesi üzerine mahkeme başkanı ayağa kalktı ve sanıklara dönerek "Hiçbiriniz konuşmayın, yorum yapmayın, ben söz verince konuşacaksınız" uyarısında bulundu.

Mahkeme başkanı söylenen bir çok sözü duymadığını belirterek tutanağa geçirmezken, avukatlar kendi beyanları olarak mahkemede yaşananları tutanağa geçirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Pervin Buldan Mehmet Ağar Korkut Eken Güncel Haberler

500

Yorumlar (200)

DARDOKdardok@hotmail.com:

Bize Korkut Eken gibi adam lağzım helal olsun ona ,ölde ölelim korkut.

65
43
yanıtYanıtla
URFA 63man_tgx63@hotmail.de:

Sayin Pervin Buldan içiniz rahat olsun siz yapın siyasetinizi.size uzatılan her eli kırar onların bi tarafina monte ederiz size bu hakaretleri.edenler ömrümde Güneydoğu yu görmüş mü size her kim olursa olsun hakaret el uzatmaya kalksın iki katını iade.ederiz kuyruk.acisi olan hakaret eder belli ki pkk çok kovalamis.onlari ve köpek korktuğu.yana havlar.aslanlar siyasetinizi yapmaya devam edin Güneydoğu arkanizdadir.her zaman

70
37
yanıtYanıtla
mert karacamkaraca@hotmail.com:

URFA63 senin yaşın küçük sanırım.biz güneydoğuda görevde iken senin o korkmaz dediğin halk it gibi korkuyordu bizden..siz rte denen şahsiyete dua edin..ama onunda iktadarının sonu geliyor bir gitsin bu sefer korkamk değil altınıza yapacaksınız..tek vatan tek devlet tek millet..ne mutlu türküm diyene..

yanıt0
yanıt0
KAHRAMANMARAŞLIhatay_3133@hotmail.com:

pkk nın elindeki tek argüman var övündüğü türk ordusu bizi bitiremedi demekle övünür ancak bu bitmemeyide türk ordusuna güç yetirmek olarak algılatmaya kalkışır ama örgütün arkasına takılarak perişan olmuş 35 bin kürtten hiç bahsetmez pkk hani bir çocuğa vurursunda acımadıki acımadıki dr ya pkk nın ki o hesap 2000 teröristin gücü yetti diyebilmek için oralarını ele geçirebilmiş olman gerek yüzlerce dağ bloğunda kovuklarda titreyerek yaşayıp hain planlar kurmakla hiç bir orduya güç yetiremezsin kaldıki türk ordusuna sen öyle ahlak yoksunu olmuşsunki dedeyin gururla taşıdığı bayrağa ihanet etmeyi yani alçaklığı yiğitlik marifet görüyorsun kendine gerçek manada alçaksın ama sen bunu farketmeyi bırak birde alçak olmakla gururlanıyorsun sen busun urfa 63 lakaplı hain

yanıt0
yanıt0
URFA 63man_tgx63@hotmail.de:

MERT.KARACA benim yaşım 24 polis Güneydoğu da yüzünü kapatıp halka ateş acıyor mesela özel harekat yüzü hep kapalıdır burda ALLAH.biziz diyip millete baskı yapıyor bizim kaldığımız yer küçük polislerde. Bizi tanır bizde onları isim olarak tanırız bırak tokat atmayı bi laf bile.soyleyemz.bize ha bizden korktuğu icinmi.hyr büyüklerimizi.taniyorlar. burda kimseyle sorun yok birine ateş etse dağ başı deil polis deil kim olursa olsun cvbini.alir doğuda polis asker sokmuyor.artik sana bi örnek 2003.te Birecik te bi Baş komiser birine hanımın in.yaninda hakaret etti adama adam da kafasına 7 kurşun boşalttı kimse sizin deneme.tahtasi değildir herkes hadini.bilicek yoksa kafaya 7 kurşun yer

yanıt0
yanıt0
URFA 63man_tgx63@hotmail.de:

KAHRAMANMARAŞLI.sizin Maraş ta urfa spora.ne yaptığınızı gördük adamlar dışarda yani sokakta Sesiniz çıkmıyor apartman lardan.cisim atıyorsunuz adamlara otobüse biner binmezde.tas yağmuruna tutuyorsunuz. Bize her yer Maraş diyorsunuz şimdi bbemi.irkciyim sizmi.???? Ama siz daha linç görmediniz elbet deplasmanda geliceksin.nerenin Maraş olduğunu gorursun.sen eğer biraz ddelikanlysan.gelirsin bak neresi Maraş biz sana net bi şekilde gostericez.

yanıt0
yanıt0
URFA 63man_tgx63@hotmail.de:

ABDULHAMID. kardes öncelikle hakaret küçümsemeden. Cvp verdiğin için tsk ediyorum kardeşime ....NATO.bi islam harekatı mi ???? Ab Israel demişsin NATO kim peki ?????? Sende hizmet ediyorsun

yanıt0
yanıt0
KAHRAMANMARAŞLIhatay_3133@hotmail.com:

urfalı dayak kültürü İÇİNE İŞLEMİŞ POLİSİ GÖRÜNCE KAFAMIZA SIKACAK ZANNEDİYORSUN GALİBA BAKSANA ÇOCUK GİBİ DÖVER DÖVEMEZ KÜLTÜRÜ HAKİM HALA BEYNİNDE POLİS SENİ KORUYOR ORADA SEN POLİSE KAFA TUTMAKLA ÖVÜNÜYORSUN ŞİMDİ ANLAŞILDI ZEKA YAŞIN SENİN BAŞKOMİSER HAKARET ETMİŞMİŞTE 7 KURŞUN SIKILMIŞMIŞTA BU ZEKA SEVİYESİ DÜŞÜKTEN KORKMAMIZ GEREKECEKMİŞ VAY VAY VAY AKLI ZAYIF URFALI BENDE BAYAĞI ADAM ZANNETMİŞTİM SENİ SENİN KAFANA GÖRE BU DÜNYANIN EN GÜÇLÜSÜ EN SAYGIDEĞERİ NAİM SÜLEYMANOĞLU OLMASI GEREK ADAMDAKİ KAS GÜCÜ KİMSEDE YOK BİRDE EKLEMİŞSİN KİMSE SİZİN DENEME TAHTANIZ DEĞİLDİR DİYE YANİ POLİS ASKER BİZİZ BİRECİKLİLERDE SİZ OLUYORSUNUZ ÖYLEMİ AKIL FUKARASI ZAVALLI CANLI TÜRÜ NE GÜZELDE SINIFLANDIRMIŞ İNSNLARI

yanıt0
yanıt0
savaşxcucex@hotmail.com:

artık gına geldi çıkacaksa şu iç savaş çıksında kimin neyin ne olduğunu bilelim.Vatana ihanet edenlerin topunun kökünü kazıyalım ki bir çıban gibi büyüyüp durmasın.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

65
39
yanıtYanıtla
savaşxcucex@hotmail.com:

klavye kullanmaya benzemediği için yazdım bende.şunu unutmaki ne saddama ne esada benzeriz.bunu sende biliyorsun.keleş namlusu falan hayırdır sen tadına bakmışsın galiba yavrum falan demeye başlamışsın.ateş olsanız düştüğünüz yer kadar yakarsınız ama biz bir ateş olursak toptan yanarsınız bunu bilesin.amerikanın isarilin ab nin uşaklığını yapıpta burada kabadayılık taslama.

yanıt0
yanıt0
Tüm 200 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title