Haberler

Konya Sarayönü'nde Zircileme Kaza: 10 Ölü

Güncelleme:

Konya'nın Sarayönü ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada 10 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Konya'da direksiyon başında uyuduğu öne sürülen Halil İbrahim Esen yönetimindeki TIR'ın karşı şeride geçip, yolcu minibüsü ve araç yüklü TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

TIR ŞOFÖRÜ UYUYORDU İDDİASI

Kaza, bugün saat 06.45'de Konya- Afyonkarahisar karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Direksiyon başında uyuduğu iddia edilen Halil İbrahim Esen yönetimindeki 33 JCB 16 plakalı TIR, karşı şeride geçip Sarayönü İlçesi'nden Konya'ya yolcu taşıyan Osman Demirkol yönetimindeki 42 Z 4723 plakalı minibüs ile Sebahattin Özçıray yönetimindeki 34 SH 6973 araç yüklü TIR'a çarptı.

OTOMOBİLLER YOLA SAVRULDU

Kaza yeri kan gölüne dönerken 7 kişi olay yerinde, 3 kişi de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 2'si ağır 11 kişi de yaralıya önce kaza yerinde müdahale yapıldı, ardından Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada çarpışmanın şiddetiyle TIR'da yüklü bir otomobiller de yere düştü.

ÖLENLERİN ADLARI

Kaza araç yüklü TIR'ın sürücüsü Sebahattin Özçıray (42), minibüs sürücüsü Osman Demirkol (55), minibüste bulunan yolculardan Sıtkı Büyüksarı (51), Sadi Önal (51), Fehmi Bakırcı (56), İmdat Gümüş (37), Dilek Demirkaya (32) olay yerinde; Ahmet Solak (46) ve diğer TIR şoförü Halil İbrahim Esen ise hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamlarını yitirdi. Ölen 1 kişinin de kimliği belirlenemedi.

ÖLÜ SAYISI ARTABİLİR

Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılan çok sayıda yaralıdan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarayönü Konya Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (97)

AHMET YELahmekt@hotmail.com:

Akp konyayı almışti 30 martta. acaba kıskandigi için bu kazayi chp tezgahlamış olabilir mi? şoför derhal araştırılmalı. ayrica ölenleri allah rahmet eylesin

1
52
yanıtYanıtla
yazıkbeeexsorst@hotmail.com:

lan kaza olmuş 9 kiş ölmüş senin yaptığın yoruma bak,bence sen ınsan degılsın

yanıt0
yanıt0
merdinihayat_rengi_@hotmail.com:

lan beyınsız akp ılk defamı konyayı alıyor sankı en guzlu oldugu yer lan akpnın chp alamayacagını da bılıyor saçma sapan konusuyorsun burda. at ızı ıle ıt ızını karıstırıyorsunuz beyın yok lan sız de mal gıbı yasıyorsun anasını satayım yaw bıraz mantıklı dusunun lan ınsanmısınız sız.

yanıt0
yanıt0
efekentlihates1903@yahoo.co.uk:

la bizde akp destekçisi değiliz ama ölüm üzerinden siyasetmi yapılır.yazıklar olsun.

yanıt0
yanıt0
caner şahinkazanova35_42@hotmail.com:

GERİ ZEKALI ARKADAŞ Sen ne salak bir adamsın ölen lerden biri senin baban anan kardeşin olsa da buyorumu yapabilirmiydin KONYA rahmetli Erbakan zamanından beri Refah yolu izleyen şve onun yolu olan AKP nin izinden gider bu yıl ilk defa kazanmıyor AKP konyada

yanıt0
yanıt0
hasanhiztutkunu007@hotmail.com:

Buradan tüm sarayönü halkıma başı sağolsun işi siyasete cevirenlerede yazıklar olsun!!!!

19
0
yanıtYanıtla
aryşenur gemlikserseri.qzz.@hotmail.com:

kim siyasete çevrmiş ya uydurma can pazarı yaşanıyor

yanıt0
yanıt0
01/42ayazada@gmail.com:

ölenlere allahtan rahmet kalanlara acil şifalar diliyorum.bu yollar ankara konya yada afyon konya arası yollar düz büyük ihtimallede şöför uyumustur.komyonun plakasını bilmiyorum ama en cok korkutugum şöför 42 ve 06 plakalı arac söförleri.abi hiçmi kural bilmezsiniz hiçmi ögretmediler.adamlar sol tarafa bir kol koymus asagı ıtersen sola yukarı ıtersen saga dönüş lambası yanar arkandakide anlar.ama konyada yaşayanınız varmı bilmiyorum ama hergün kaza yapma korkusuyla yaşanırmı.sınyal neden vermiyosun diyosun vermek zorundamıyım dıyor.bunun gibi şöförler oldugu sürece daha cok görürüz.insallah görmeyiz.

17
1
yanıtYanıtla
caner şahinnat35_42@hotmail.com:

sana çüş diyorum gerizekalı nerden kurdun bu teoriyi Ne alakası var 42- plakalı ve 06 plakalı araç sürücüleri manavdan mı alıyor ehliyeti sen nerelisin bilmem ama azrail il -il plaka -plaka ayırım yaparak can almıyor o yüzden yorumlarını düşünerek yaz Kazada 33 ve 34 Plakalı arac ve tır diyor ne yani mersinli ve istanbullu şöförlerdemi araç kullanmayı beceremedi şimdi

yanıt0
yanıt0
01/42ayazada@gmail.com:

caner sahin denen arkads sen haberı nerenle okudun bilmiyoreum.sana cevab verıp parmaklarımı yoramam.sana yazarsam iltifat kabul edersın.zaten adminde yayınlamaz buyuk ıhtımalle.hadı kocum sen ısıne bak.

yanıt0
yanıt0
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title