Haberler

Konya'da Trafik Kazaları: 6 Yaralı

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.

İlk kaza, Kulu Makas Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen 06 EN 756 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobilde bulunan Serap Renan Küçük, Gülseren Atar, yaralandı. Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, yapılan müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi.

İkinci kaza ise, Kulu Değirmenözü Mahallesi girişinde meydana geldi. C.Ş. idaresindeki 42 M 7790 plakalı otomobil ile Mehmet E. idaresindeki 06 FAB 69 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki otomobil sürücüsü C.Ş. ve Mehmet E. ile yolculardan C.S. yaralandı. Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan hayati tehlikeleri bulunan C.S. ile C.Ş. Konya'ya sevk edildi.

Diğer kaza da ise, Kulu Makas Köprülü Kavşaktan Kırıkkale istikametine giden Necati Ö. yönetimindeki 41 EN 920 plakalı otomobil, sürücüsü belirlenemeyen 06 BT 0362 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Necati Ö. ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, yapılan müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konya Kulu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title