Haberler

Konya´da Sp´den Toplu İstifa

Başta İl Başkanlığı Yönetimi Olmak Üzere, 10 İlçe Başkanlığının Yönetimi ve Bu İlçelerin Gençlik Kolları, 6 Belde Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri ile İl Kadın Kolları Yönetimi Toplu İstifa Etti.

KONYA'da başta Saadet Partisi İl Başkanlığı yönetimi olmak üzere, 10 ilçe başkanlığının yönetimi ve bu ilçelerin gençlik kolları yönetimi, SP'li 6 belde belediye başkanı ve meclis üyeleri ile il kadın kolları yönetimi toplu istifa etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Veli Tolu, toplu istifayı yazılı basın açıklamasıyla duyurdu. Saadet Partisi'ndeki son gelişmeler sonucu açıklama yapmak zorunda kaldığını belirten Veli Tolu, "Bugün öyle bir gün ki, konuşsak yüreğimiz yanıyor, ama sustukça da kavruluyoruz. Bu güne kadar Saadet Partisi'nde çeşitli kademelerde görevler aldık. Bu görevlerde gecemizi gündüzümüze katarak, var gücümüzle çalıştık ve davamızı anlattık. Aynı çatı altında aynı amaca hizmet etmek için bir araya gelmiş kardeşler topluluğu olarak bu güne kadar hiçbir arkadaşımızın hukukunu çiğnemedik, çiğnetmedik. İki yıl önce devraldığımız görevde camiamızı ve teşkilatlarımızı hiç utandırmadık. Ancak herkesçe malum gelişmelerin sonucu olarak artık Saadet Partisi'nde hizmet verme imkanımız kalmamıştır."dedi.

Kalpleri kırık bir şekilde Saadet Partisi'nden ayrıldıklarını ifade eden Veli Tolu, istifa dilekçelerinin Saadet Partisi Genel Merkezi'ne gönderildiğini belirtti.

SP İl Başkanlığı yönetimi başta olmak üzere Ahırlı, Altınekin, Bozkır, Çeltik, Çumra, Meram, Karatay, Karapınar, Yalıhüyük, Yunak İlçe Başkanlıklarının yönetimi ve bu ilçelerin gençlik kolları yönetimi, il kadın kolları yönetimi ile SP'li İlmen, Kavak, Ovakavağı, Balkı, Balcılar, Kandil Belde Belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri toplu olarak istifa etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title