Haberler

Konya'da "Çelik Bellona" Mağazası Açıldı

Açılışa Boydak Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bellona'nın 731. mağazasının açılışını yaptı.

Boydak, Ankara yolu üzerindeki mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, "Çelik Bellona" mağazasının Türkiye'deki 731'inci, Konya'daki 26'ncı satış noktası olduğunu söyledi. Yaklaşık 25 yıl önce bu mağazaya mal vermek istediklerini anlatan Boydak, "O zamanlar küçük esnaftık, kanepe yapıyorduk. Kanepeleri bu mağazanın önüne dizdik. O zamanlar lüks mal satıyorlardı. Beğenmediler, 'Biz Kayseri malını satamayız' dediler. Gittiğimiz birkaç kentte de aynı sözleri duyduk" diye konuştu.

Yaptıkları o seyahatlerde gururlarının kırıldığını, ancak 'Kaliteden, estetikten taviz vermeyeceğiz, güzel mal yapacağız ve Türkiye'nin her yerinde satacağız' diyerek ekip arkadaşları ve ortaklarıyla kenetlendiklerini belirten Boydak, bu aşamalardan sonra Türkiye'nin her yerinde dalga dalga mallarını satmaya başladıklarını ifade etti.

"Üretmekten, ihraç etmekten ve istihdam etmekten başka şansımız yok"

Toplam 1,5 milyon metrekare alanda üretim yaptıklarını dile getiren Boydak, şunları kaydetti:

"13 bin kişiyi istihdam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl 500 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik. 5 milyar 600 milyon dolar da ciromuz oldu. İnşallah bu yıl 600 milyon dolar ihracat, 6 milyarın üzerinde de ciro hedefimiz var. Çalışan sayımızı da 14 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Bizim üretmekten, ihraç etmekten ve istihdam etmekten başka şansımız yok. Petrolümüz, doğalgazımız yok, çalışmamız gerekiyor."

Açılışta, sanatçı Şevval Sam da hayranlarına albümünü imzaladı. - Konya

Kaynak: AA / Ekonomi

Hacı Boydak Bellona Konya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title