Haberler

Kontrolsüz Şerit Değiştiren Tır Dehşet Saçtı: 2 Yaralı

Otoyolda kontrolsüz şekilde şerit değiştiren demir yüklü TIR'ın bir otomobile çarpması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Otoyolda kontrolsüz şekilde şerit değiştiren demir yüklü TIR'ın bir otomobile çarpması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Tuzla Harem Otoyolu Güzelyalı köprülü kavşağında saat 11.00'de meydana geldi. Harem istikametine seyreden Ahmet Orakçı yönetimindeki 34 ER 3061 plakalı demir yüklü TIR, iddiaya göre aniden şerit değiştirince aynı istikametteki 34 AP 2126 plakalı Emine Çakmak yönetimindeki otomobile çarptı. Otomobili bariyerlere sıkıştırarak yaklaşık 50 metre sürükleyen TIR, güçlükle durabildi. Kazada TIR sürücüsü ve otomobil sürücüsü araçlarında sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları kurtararak Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Kaza nedeniyle kapanan yolda ise uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik de normale döndü. Kazayı gören Emin Seken isimli bir vatandaş, "Birden bir toz bulutu gördük. TIR bariyerleri yıka yıka kayıyordu, sonra yolun bu tarafına geçti. Hemen koştuk yaralılara baktık, sonra polisi aradık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emine Çakmak Güzelyalı Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title