Haberler

Konserde "Hoşgeldin" Gerginliği

Tokat'ın Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinde sahne alan ünlü şarkıcı Gülben Ergen stadı dolduran yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Tokat'ın Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinde sahne alan ünlü şarkıcı Gülben Ergen stadı dolduran yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Aynı gece sahne alan Ankaralı Namık'ın konseri ise yarıda kesildi.

Bu yıl 16'ıncısı düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçe stadyumunda düzenlenen konsere Gülben Ergen ve Ankaralı Namık katıldı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde sahneye ilk olarak Ankaralı Namık çıktı. Şarkı söylediği sırada sahneden aşağı atlayarak protokolün önüne geçen Ankaralı Namık, program sunucusunun Gülben Ergen ile ilgili övücü sözlerine karşı "Bana hoş geldin demedin Gülben Ergen'e hoş geldin" dedin. Ben de buradayım ama neden bana hoş geldin alkışı yaptırmadın. Konser öncesi İstanbul'dan magazin programcıları aradı. Gülben Ergen mi erken çıkacak siz mi erken çıkacaksınız diye soruyorlar. Gülben Ergen Türkiye'nin as solisti olmuş Ankaralı Namık olsa ne olur ki. Ablamızdır, büyüğümüzdür saygı duyarız her zaman. " dedi. Sahnede söylediği sözler ile protokolün tepkisiyle karşılaşan Ankaralı Namık'ın konseri yarıda kesildi. Ankaralı Namık'tan sonra sahneye çıkan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ise, Ankara'lı Namık'ın sahnedeki performansına tepki göstererek, "Sanatçının topluma saygısı olacak biz alkışlayacağız. Biz topluma saygısı olmayan hiç bir sanatçıyı kabul etmeyiz ve hiç bir sanatçıyı alkışlamayız. Biraz evvelki sanatçı için sizlerden özür diliyorum. Çünkü biz böyle bir sanatçı istemiyoruz. Bir şarkıyı sonuna kadar söylemeyen sanatçı bu kürsüye çıkmamalıydı. Ben sizlerden özür diliyorum" dedi. Belediye Başkanı Ali Gözen'in konuşmasının ardından stadı dolduranların alkışları arasında sahneye çıkan ünlü sanatçı Gülben Ergen, konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Son albümünde yer alan parçaları seslendiren Ergen, Turhal'da olmaktan dolayı memnun olduğunu belirtti. Yaklaşık bir saat sahnede kalan ünlü sanatçı Gülben Ergen ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title