Haberler

Konser Arkadaşları!

Jane Birkin Konserinde Yanlarındaki Arkadaşlarıyla Görüntülenen Pelin Batu ile Teoman'ın Tepkileri Farklı Oldu. Pelin Sinirlendi, Teo İse Güldü..

JANE BİRKİN KONSERİNDE YANLARINDAKİ ARKADAŞLARIYLA GÖRÜNTÜLENEN PELİN BATU İLE TEOMAN'IN TEPKİLERİ FARKLI OLDU. PELİN SİNİRLENDİ, TEO İSE GÜLDÜ..

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Jane Birkin, önceki akşam İstanbullu hayranları ile buluştu. İlk kez beş yıl önce Türkiye'ye gelen Birkin'in duygulu şarkılarını dinleyenler arasında; Hüsnü Özyeğin, Harika Güral, Ayşegül Dinçkök, Zuhal Olcay, Ece Sükan ve Gülşen Bubikoğlu gibi ünlü isimler yer aldı.

Hiç cevap vermedi

Teoman'ın 'Sadece arkadaşız' dediği bir genç kızla birlikte izlediği konsere Pelin Batu da genç bir erkekle geldi. Genç oyuncu, salona girerken 'Yanınızdaki bey kim?' diye soran gazetecilere sinirlenerek, hiç yanıt vermedi. Pelin Batu, konser çıkışında da aynı sinirli tavırları sergiledi.

TEOMAN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERPELİN BATU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title