Haberler

Kon Tv Yayın Lisansı Aldı

Güncelleme:

RTÜK'ten, yayın lisansı alan Kon TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özer, yayıncılık sürecinin önemli bir eşiğini daha aştıklarını söyledi.

RTÜK'ün İç Anadolu Bölgesi için düzenlediği ihalede, yayın lisansı alan Kon TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, yayıncılık sürecinin önemli bir eşiğini daha aştıklarını bildirdi.

Özer, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin televizyon yayıncılık tarihinde önemli bir kilometre taşı olarak kabul edilen yeni süreci sıkıntısız atlatmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Ahmet Özer, şunları kaydetti:

"Bundan 21 yıl önce başladığımız yayıncılık serüvenimiz devam etmektedir. O gün sadece karasal yayınlar mevcutken şimdi bir çok mecrada bulunma zorunluluğu doğdu. Kon TV süreç içerisinde dünya televizyonculuk çizgisinin gerisinde kalmadı. Halen hem uydudan, hem platformlardan, hem mobil yayıncılıkta, hem kablolu yayıncılıkta ve hem de internet yayıncılığında bulunmaktayız. Bugün yapılan ihaleler ise karasaldan yayın izlemekte olan izleyicilerimizi ilgilendirmektedir. İki yıl içerisinde analog karasal yayıncılığı sona erecek ve sayısal karasal yayın başlayacaktır. Bir AB gerekliliği olan bu yeni sistemde de Kon TV olarak bulunmaktan mutluluk duymaktayız. 21 yıl içerisinde bize destek veren tüm izleyicilerimize, çalışanlarımıza ve Kon TV dostlarına teşekkür ediyorum. Öncüsü olduğumuz insan odaklı yayıncılığımız devam edecektir. Kon TV bizi biz yapan milli ve manevi değerlere saygılı yayıncılığını sürdürecektir. Süreci başarıyla yöneten RTÜK'e de teşekkür etmeyi borç bilmekteyiz."

Özer, yeni dönemle birlikte başta Konya, Ankara, Kayseri, Eskişehir, Sivas olmak üzere İç Anadolu'nun tüm il, ilçe, belde ve köylerinde daha kaliteli bir yayınla var olmayı sürdüreceklerini vurguladı. - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

İç Anadolu Bölgesi Ahmet Özer Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title