Haberler

İncirlik Üssü Gümrük Müdürü'nün Şüpheli Ölümü: İntihar mı Etti, Düştü mü?

Güncelleme:

Adana'da İncirlik Üssü Gümrük Müdürü Kerem Korkmaz, bu sabah 8. kattaki evinin balkonundan yere çakılarak hayatını kaybetti. Ancak Korkmaz'ın intihar edip etmediği kesinlik kazanmadı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana İncirlik Üssü Gümrük Müdürü 41 yaşındaki Kerem Korkmaz, bugün 8'inci kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Ajansların geçen seçimde AK Parti'den Batman Milletvekili aday adayı da olan Korkmaz'ın ölümüyle ilgili farklı bilgi geçmeleri ise kafa karıştırdı.

Doğan Haber Ajansı, Korkmaz'la ilgili "Balkondan düştü" derken, İhlas Haber Ajansı haberi, "Korkmaz, çocuklarının gözü önünde 8. kattan atladı" şeklinde servis etti.

Bakanlıktan ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İşte Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği haber:

"BALKONDAN DÜŞTÜ"

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana İncirlik Üssü Gümrük Müdürü, 41 yaşındaki Kerem Korkmaz 8'inci kattaki evinin balkonundan düştü. Geçen seçimde Ak Parti'den Batman Milletvekili aday adayı da olan Korkmaz, olay yerinde öldü.

Valilik karşısındaki Maliye 1 Apartmanı'nın 8'inci katında oturan Kerem Korkmaz, saat 11.00 sıralarında ailesiyle kahvaltı yaptı. İddiaya göre, kahvaltıdan sonra sigara içmek için balkona çıkan Korkmaz, henüz belirlenemeyen nedenle apartmanın otoparkına düştü. Beton zemine çakılan 2'si kız 3 çocuk babası Korkmaz, olay yerinde öldü.

"ÇOCUKLARINI BIRAKIP NASIL GİTTİN?"

Aşağı inerek eşinin cesedine sarılan Kevser Korkmaz, "Kerem, çocuklarını bırakıp nasıl gittin? Ben sensiz ne yaparım" diyerek ağıtlar yaktı. Korkmaz, olay yerindeki ambulansta görevli sağlık personeli tarafından yapılan müdahaleyle sakinleştirildi. Cenaze, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Korkmaz'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte İhlas Haber Ajansı'nın geçtiği haber:

"ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE 8. KATTAN ATLADI"

Adana'da bir kadın, çocuklarının gözü önünde 8. kattan atlayarak intihar eden kocasına sarılıp onu son kez öperek, "Ben sensiz ne yapacağım, çocuklarım ne olacak, aşkım benim canım gitti canım" diyerek ağıt yaktı.

KAHVALTI MASASINDAN KALKIP BALKONA KOŞTU, KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş mahallesi Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı'nda maliye lojmanlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İncirlik Gümrük Müdürü olan Kerem Korkmaz (41), sabah saatlerinde maliye lojmanlarındaki 8. kattaki evinde eşi Kevser Korkmaz, babası ve 3 çocuğuyla birlikte kahvaltı yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle kahvaltı masasından kalkıp balkona koşarak kendisini boşluğa bıraktı. Korkmaz, beton zemine çakılarak kanlar içinde kalırken, ailesi ambulans çağırdı.

KANLAR İÇİNDEKİ EŞİNE SARILIP AĞITLAR YAKTI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çocuklarının gözü önünde intihar eden Korkmaz'ın eşi Kevser Korkmaz, kanlar içindeki eşine sarılıp ağıtlar yakmaya başladı. Kevser Korkmaz'ı yakınları ve polis, sakinleştirmeye çalıştı.

SON ÖPÜCÜK

Kevser Korkmaz'ın kocasının üzerine örtülen bezi de çekerek ona sarılıp son bir kez daha öperek, "Ben sensiz ne yapacağım, çocuklarım şimdi ne olacak, aşkım benim bitanem ben onu bir daha nasıl göreceğim. Canım, canım benim çocuklarım sensiz nasıl büyüyecek. Hiç bir yere gitmek istemiyorum, yarabbim çocuklarım babasız büyüyecek. Canım gitti canım. Kurban olurum sana Allah benim belamı versin" diyerek ağlaması yürekleri dağladı.

AMBULANSA BİNDİRİLEREK SAKİNLEŞTİRİLDİ

Kevser Korkmaz bir süre sonra yakınları ve polis tarafından eşinin yanından uzaklaştırılıp ambulansa bindirilerek sakinleştirildi. Olay yerine gelen polis, intiharla ilgili çalışma başlattı. Korkmaz'ın cenazesi ise inceleme yapıldıktan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.



Öte yandan Korkmaz'ın bir süre önce psikolojisi bozulduğu için ilaç kullanmaya başladığı iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kerem Korkmaz Seyhan 3. Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (65)

Hz Ali:

Sorumlu devlettir

2
45
yanıtYanıtla
adanalı...:

kardeşim Allah bilir o kadında nasıl bir çene var ki adam dayanamayıp kendini aşağıya attı bilmeden konuşmayın kardeşim kadın bu çok fena istediğini vermedin mi seni perişan eder hayata küstürür wallahii billahii. .

33
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

karı dırdırı

13
26
yanıtYanıtla
ahmetMobil-IOS:

Arkadaşlar rahmetli bipolar psikolojik rahatsızdı. Eşin mükemmel biriydi. Allah 3 çocuğuna sabır versin. Lütfen olayı bilmeden yorum yapmayın

33
2
yanıtYanıtla
siirtli.:

yazik.allah.rahmeteylesin

27
1
yanıtYanıtla
YiğdoMobil-IOS:

Terbiyesizce seviyesizce yorum yapıyorsunuz

24
1
yanıtYanıtla
brightMobil-ANDROID:

yere çakıldı die yazmak nedir ya ayıp

21
2
yanıtYanıtla
dkm:

''psikolojik sorunu olanlar, '' bakınız bazen sesler duyarsınız, bazen birşey düşünürken on şey birden aniden aklınız gelir, şekiller görürsünüz, korkarsınız, ölmeyi merak edersiniz hatta olsada iyi olur gibi dersiniz. Baezen çok korkar kimse size deli demesin diye saklarsınız. size bir deva olsun için, asla takmayın. Alllah cc izin vermeden sinek kanat açamaz. . Ahirete huzuru kalp ile gidiniz. bU İse kalbe ağır gelen yüklerden kurtulmakla olur. istiğfar tovbe etmek,

22
1
yanıtYanıtla
CAMİNİN BEDDUA EDEN HOCASI:

KADIN MUHAKKAK BİR DIRDIR ETTİKİ O DA DAYANAMADI İNTİHAR ETTİ. . . ÇÖZÜM BUMU? DEĞİL TABİİ. . . AMA CİNAYETLERİN VE ÖLÜMLERİN ÇOĞU KADINLAR YÜZÜNDEN MAALESEF BİR TÜRKİYE GERÇEĞİDİR BU

12
11
yanıtYanıtla
Turk Mobil-IOS:

Türbanın var o sana yeter

3
20
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title