Haberler

Kocaelispor'da Toplu İmza Töreni... - Yeşil-siyahlı Ekip, İç Ve Dış Transferde 3'er Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

İddaa Lig (A) takımlarından Kocaelispor, iç ve dış transferde 3'er futbolcuyla sözleşme imzaladı.

İddaa Lig (A) takımlarından Kocaelispor, iç ve dış transferde 3'er futbolcuyla sözleşme imzaladı.

KEV Sefa Sirmen Tesislerinde yapılan imza töreni öncesi konuşan kulüp başkanı Mustafa Ekşi, teknik ekip ve transfer komitesinin çalışmaları doğrultusunda Antalyaspor'dan Kaan Dobra, Cem Sinan Vergül, Altay'dan Haydar Koç ve geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Galatasaraylı futbolcu İlker Erbay ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Kocaelispor'un Süper Lige çıkabilmesi için gereken çalışmaları yürüttüklerini belirten Ekşi, bir ya da iki kaleci ve bir forvet arayışlarının devam ettiğini, bu mevkilere kısa sürede takviye yapmak istediklerini kaydetti.

Daha sonra sırasıyla Cem Sinan Vergül ile bir yılı tekrar görüşülmek üzere iki yıllık, Kaan Dobra ve kiralık olarak anlaşılan İlker Erbay ile de birer yıllık sözleşme imzalandı.

İç transferde yeniden anlaşılan Bülent Bilgen ve Koray Çölgeçen ile birer, Uğur Yasan ile de iki yıllık sözleşme yenilendi.

Dış transferde anlaşmaya varılan Haydar Koç ve iç transferde anlaşılan Orhan Kaynak ile daha sonra sözleşme imzalanacağı bildirilirken, sözleşmeleri devam eden Özgür Karakaya, Erhan Yılmaz, Serhat Sağat ve Cihan Korucuoğlu'nun mukavelelerinde de iyileştirme yapıldı.

Yeşil-siyahlı ekibin, yeni sezon için çalışmalara 10 Temmuz Pazartesi günü tesislerinde başlayacağı, 14 Temmuz Cuma günü Bolu'da kampa gireceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title