Haberler

Kocaeli Ek Foto Tırın Üzerindeki Dev Borular Yola Yuvarlandı 1 Ölü

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde, E-130 Karayolu'nun kent içi geçişinde bir TIR'ın üzerinden yuvarlanan dev boruların altında kalan 1 kadın öldü, olayda 2 araç da ağır hasar gördü.

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde, E-130 Karayolu'nun kent içi geçişinde bir TIR'ın üzerinden yuvarlanan dev boruların altında kalan 1 kadın öldü, olayda 2 araç da ağır hasar gördü. Olay sırasında TIR'ın yanından başka araçların geçmemesi facianın büyümesini önledi.

Olay saat 11.00 sıralarında Karamürsel İlçe merkezinde, ilçenin içinden geçen E-130 Karayolu'nun Dörtyol mevkiinde meydana geldi. İzmit'ten yüklediği her biri 10 metre uzunluğundaki 4 çelik boruyu Yalova'ya götürmekte olan Mehmet Çalışkan yönetimindeki 41 HP 312 plakalı TIR, Dörtyol mevkiindeki ışıklarda kırmızı ışık yandığı için yavaşladı. Ancak TIR'ın üzerinde bulunan ve her biri birkaç ton ağırlığında olan çelik borular bir anda bağlantılarından kurtularak yola yuvarlandı. İkisi sağa, ikisi de sola yuvarlanan çelik borulardan biri, kaldırımda yürümekte olan 30 yaşındaki İlknur Karabağ'ın üzerine düştü. Talihsiz kadın olay yerinde öldü.

Çelik borular yol kenarında parkedilmiş 41 K 062 ve 41 AT 818 plakalı iki otomobili de ezerken, olay anında TIR'ın yanından başka araçların geçmemesi faciayı önledi.

Kaza nedeniyle E-130 Karayolu'nun Karamürsel kent içi geçişi Yalova istikameti uzun süre ulaşıma kapandı. Boruların hemen kaldırılamayacak kadar ağır olması ve yolda uzun kuyruklar oluşması nedeniyle, araçlara bir süre sonra diğer yol ikiye bölünerek geçiş verilmeye başlandı. Kazadan sonra TIR sürücüsü Mehmet Çalışkan gözaltına alındı.

Ahmet ÖZ KARAMÜRSEL(Kocaeli), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title