Haberler

300 Bin Lirası Geri Ödemesiz 600 Bin Lira İçin Rekor Başvuru

Güncelleme:

KOSGEB'in imalat sanayi için hazırladığı "KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı" Samsun'da büyük ilgi gördü.

KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın ülkenin plan/programlarında belirlenen ve öncelikli olarak desteklenmesi gereken imalat sanayi için hazırladığı "KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı" Samsun'da büyük ilgi gördü.

SAMSUN İLK ÜÇE GİRDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan KOSGEB Samsun İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, KOBİGEL Destek Programı kapsamında 1 Nisan-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında çıkılan proje teklif çağrısına Samsun'dan toplam 121 imalatçı işletmenin başvuru yaptığını ve buna göre, geleneksel imalat kategorisindeki başvuru sayısı ve yatırım tutarı açısından Samsun'un ülke genelinde ilk üçe girdiğini belirtti. Proje değerlendirme sürecinin de oldukça hızlı yürütüldüğüne değinen Dursunoğlu, "26 Haziran 2016 tarihi itibariyle değerlendirme süreci sona erdi ve başvuru yapan KOBİ'lerimize sonuçları bildiriyoruz. Projesi kabul edilen işletmelerimiz 1 Temmuz 2016 tarihinde projelerini uygulamaya başlayabilecekler. Diğer yandan projesi kurul değerlendirmesinden geçemeyen işletmelerimiz için ise başka fırsatlar var. Bu işletmelerimiz şartları uyması halinde projelerini başka proje teklif çağrılarımıza sunabilirler. Şu anda halen açık olan ve başvuru kabul ettiğimiz 3 tane daha çağrımız var ve bunlar 1 Temmuz 2016 ya kadar açık. İşletmelerimiz zaten hazır olan projelerini rahatlıkla bu tarihe kadar yetiştirebilirler" dedi.

300 BİN LİRA GEİR ÖDEMESİZ

Ahmet Dursunoğlu şu bilgileri verdi: "Şu anda KOSGEB tarafından başvuru kabul edilen 1. çağrıya göre, hızlı büyüyen KOBİ'lerde kapasite geliştirme projelerine 300 bin TL hibe ve 300 bin TL geri dönüşümlü olmak üzere toplam 600 bin TL destek sağlanacak. Başvuru alınan diğer bir çağrıda ise daha önce KOSGEB ARGE ve Girişimcilik desteği kullanan KOBİ'lerin geliştirilmesi için sunulacak projelere 100 bin TL hibe ve 150 bin TL geri dönüşümlü olmak üzere toplam 250 bin TL destek sağlanacak. Bunun yanında KOSGEB bilişim sektörü ile ilgili ayrı bir çağrı yayınlamış durumda. Bilişim teknolojisi alanında faaliyet gösteren KOBİ'lerin geliştirilmesi için sunulacak projelere de 100 bin TL hibe ve 150 bin TL geri dönüşümlü olmak üzere toplam 250 bin TL destek sağlayacak. Başvurular 30 Mayıs-1 Temmuz 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. Başvuru şartları ve diğer hususlar için detaylı bilgiye www.kosgeb.gov.tr adresinden erişilebilmektedir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Samsun Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

mehmetk:

ak koyun değilsen yararlandırtmazlar

17
4
yanıtYanıtla
ottoman:

çoğu chpli bunların. para deyince ilke milke kalmıyor bunlarda. .

1
18
yanıtYanıtla
YALANCI AKPNİN MUMU YATSIYA KADAR YANAR:

YANDAŞLAR ALIR BU PARAYI SONRA DA PARANIN ÜSTÜNE YATARLAR İFLAS DERLER ARADAN İKİ AY GEÇTİ Mİ ALTLARINDA LÜX ARABA YADA EVLER

12
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın......:

PARAYI YİYECEK . . . SONRADA NE KOBİ NE MOBİ KALMAYACAK . . . . YANDAŞLARA BİZİM VERGİLERİMİZLE PEŞKEŞ. . . . .

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazındr.curo:

yandaş yandaş a yaslanır. açk kalanın vah haline parayı ne yapacaklarını şaşırdılar. alsfatlanacak yer kalmadı heralde.

6
1
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Parayla adam alma denir buna. . .

5
0
yanıtYanıtla
urfalı:

yandaş lara

4
0
yanıtYanıtla
58:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBENCE BUNUN ALTINDA BİRŞEY CIKAR 300 BİNİ VERİB İŞ KURAMASAN VEYA BATARSAN NE OLACAK

3
1
yanıtYanıtla
ahmet:

bunun 300 binini işçi alımlarında yazılımlarda veriliyor geri odemesiz ama 600bini ise sana aldıgın makinaların cihazların ücretini sen ödeyeceksin onlar gelip denetleyecek faturaya bakacakalr ondan sonra onların senin hesabına para yatırması 3 4 ayı bulacak ben vazgectim bu projeden

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title