Haberler

Ko-Mek Çalışanları Yıl Sonu Pikniğinde Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nda (KO-MEK) görevli personel için yıl sonu pikniği düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nda (KO-MEK) görevli personel için yıl sonu pikniği düzenlendi.

Gebze Eskihisar'daki Osman Hamdi Bey Müzesi bahçesinde düzenlenen pikniğe katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KO-MEK'in başarılı bir yıl geçirdiğini söyledi.

KO-MEK'in Kocaeli'nin her ilçesinde, hatta her mahallesinde eğitim vererek halkı mutlu eden bir kurum olduğunu belirten Karaosmanoğlu, belediyelerin görevinin sadece yol ve köprü yapmak olmadığını dile getirdi.

"Biz sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek halkımıza hizmet ediyoruz" diyen Karaosmanoğlu, "İnsanlarımız da, Kocaeli'nin kalitesini, Kocaeli'de yaşamanın farklılığını, yaşamanın güzelliğini KO-MEK kurslarında hissediyor. Eğitim alanında belediyemizin gülen yüzü, halkımızın mutluluk kaynağı olan KO-MEK ailesini tebrik ediyorum. Eğlenceli bir piknik geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ile Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, KO-MEK çalışanlarına teşekkür belgesi verdi.

Piknik, sanatçı Hüner Coşkuner'in konseriyle sona erdi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title