Haberler

Kızıma Baba Aramıyorum!

Arzu Yanardağ, Geçtiğimiz Günlerde Ayrıldığı Sevgilisi Serhat Türkkan'a Veryansın Etti; "Dini Nikahım Yok. Kızıma da Baba Aramıyorum."

ARZU YANARDAĞ, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE AYRILDIĞI SEVGİLİSİ SERHAT TÜRKKAN'A VERYANSIN ETTİ; "DİNİ NİKAHIM YOK. KIZIMA DA BABA ARAMIYORUM."

Yapımcılığını Avrupa Film'in yönetmenliğini Nihat Durak'ın üstlendiği 'Rüzgar' adlı televizyon dizisinin çekimleri Çeşme'de devam ediyor. Azra Akın, Murat Ünalmış, Arzu Yanardağ, Kazım Akşar ve Mehmet Polat'ın başrollerini paylaştığı "Rüzgar" önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak. Senaryosunu Tuna Kiremitçi'nin yazdığı 'Rüzgar'da 'Özlem' karakterini canlandıran Arzu Yanardağ, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serhat Türkkan'dan dayak yediği iddialarıyla gündeme gelmişti.

Söz konusu iddialara göre Türkkan, 'Rüzgar'ın başrol oyuncusu Murat Ünalmış ile ilişkisi olduğuna inanarak Yanardağ'ı dövmüştü. Arzu Yanardağ dayak yediği iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

"Her şeyden önce Serhat Türkkan ile dini nikahım yok. Resmi nikah olmadan dini nikah yapmak benim anlayışıma ters düşüyor. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak resmi nikah olmadan dini nikah yaptırmam mümkün değil. Annem ve babam da arıza göstermezler. Hiçbir zaman resmi nikahım olmadan dini nikah yaptırmadım. Sonuç olarak. Serhat Türkkan ile aramda yapılmış bir dini nikah söz konusu değildir. Serhat Türkkan'dan dayak yediğim de doğru değildir. Yaşanan tartışmada Murat Ünalmış ile aramda bir ilişki olmadığını söylememe rağmen bana inanmamayı tercih etti.

Ayrıca Serhat Türkkan'ı kızım Alara'yı nüfusuna aldıracağını söylemesine de bir anlam veremedim. Ben kızıma nüfusuna alsın diye bir baba aramıyorum. Serhat Türkkan ile de birlikteliğimin nedeni kızımın nüfusuna alsın diye değildi. Alara, ortada kalmış bir çocuk değildir. Ben kızıma hem annelik hem babalık yapabiliyorum. Uzun zamandır hiçbir projeyi kabul etmiyordum. 'Rüzgar'ın senaryosu, oyuncu kadrosu, yapımcısı ve yönetmeni çalışabileceğim ortama olanak sağlayınca 'Özlem' karakterini canlandırmayı kabul ettim. Yaklaşık bir aydır dizinin en iyi şekilde olabilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Adımın yalan iddialara karışmasından dolayı oldukça öfkeli ve üzgünüm. Murat Ünalmış, benim rol arkadaşımdır. Serhat Türkkan'ın gereksiz kıskançlıklarının 'Rüzgar'ın zarar görmesine izin veremem."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title