Haberler

Kızıltepe Barışspor Maddi Destek Bekliyor

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Kızıltepe Barışspor Antrenörü Sebahattin Derin, kulübün maddi açıdan çok zor durumda olduğunu belirterek, iş adamlarından ve milletvekillerinden destek beklediklerini bildirdi.

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Kızıltepe Barış spor Antrenörü Sebahattin Derin, kulübün maddi açıdan çok zor durumda olduğunu belirterek, iş adamlarından ve milletvekillerinden destek beklediklerini bildirdi.

Derin, düzenlediği basın toplantısında sezon başından beri büyük sıkıntılarla mücadele ettiklerini ve sezona şampiyonluk parolasıyla girdiklerini ifade etti. Kızıltepe halkından büyük bir destek beklediklerini ancak hayal kırıklığına uğradıklarını söyleyen Derin, şunları kaydetti:

"Maçlarımıza bir büyüğümüz gelmedi. Her şeye rağmen 25 futbolcu arkadaş ve teknik heyet bir minibüse biniyoruz. Malzeme konusunda çok sıkıntı yaşadık. Soğuk havalarda kolsuz forma ile maçlara çıktık. Dışarıdan gelen yabancı futbolcularımız dayanamayıp devre arası takımdan ayrıldı. Yerli futbolcu arkadaşlarla yolumuza devam ettik. Önümüzde Tatvan spor maçı var ancak futbolcular maça çıkmama kararı verdiler. Kulübümüz maddi açıdan çok zor durumda. İş adamlarımızdan ve milletvekillerimizden destek bekliyoruz. Kızıltepe her geçen gün spor konusunda daha geriye gidiyor. Artık yeter... Kızıltepe'ye sahip çıkalım biz büyüklerimizi şeref tribününde maçlarımızı seyrederken görmek istiyoruz."

Kızıltepe Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Nur Oral da Kızıltepe'ye Başbakan Erdoğan'ın da geldiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Başbakanımıza sesleniyorum. Kulüp olarak çok perişan durumdayız. Hiç kimseden destek alamıyoruz. Bu takıma destek çıkmalarını istiyoruz. Bu hafta maçımız var ama futbolcularımız 'biz maça gelmeyeceğiz. Cebimizde hiç para yok parasız nereye gideceğiz' diyorlar. Tabi ki futbolcularımız da haklıdır. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Ligde bu kadar imkansızlıklara rağmen durumumuz iyi, orta sıralardayız ama bu maddi imkanlarla nereye kadar gidebiliriz."

Muhabir: Adnan Koçhan / Necdet Doğruyol

Yayıncı: Behçet Güngör - MARDİN

Kaynak: AA / Yerel

Kızıltepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title